Loading...
Club de lectura Llegir per gaudir
Biblioteca Comtat de Cerdanya

Oscar Wilde. Contes (setembre del 2013)

per:
Biblioteca Comtat de Cerdanya

Aquest setembre comença un nou curs i una nova etapa del club de lectura.

I és que aquest any estrenem conductor: es tracta del Marc Gómez que ens acompanyarà mes rere mes per recomanar-nos lectures, compartir punts de vista, o discutir-los, i per intercanviar opinions al voltant dels llibres i de la literatura.  Les trobades amplien el nostre bagatge i ens obren horitzons, però sobretot ens ho passem d'allò més bé.

Per començar  llegirem Oscar Wilde, concretament alguns dels seus contes, dels quals comentarem especialment “El príncep feliç”, “El rossinyol i la rosa”, “El gegant egoista” i “El fantasma de Canterville”.

Oscar Wilde (1854 - 1900) va ser un escriptor i dramaturg irlandès original i brillant,  un artista consagrat a l'art per l'art i dotat d'extraordinari refinament, gran vivesa d'enginy i culte de la bellesa. Demostra en cadascuna de les seves obres ser un gran coneixedor del comportament i pensament humà i un gran retratista de la veritable cara de l'a societat de la seva època, a més, en les seves millor obres, fa ús de l'humor més anglès i més pur per descriure el món tal com ell el veia.

Ens trobarem per comentar els contes el dimarts 24 de setembre a les 20:30 h. a la Biblioteca

Guia de lectura

per saber-ne +

Òscar Wilde a la viquipèdia

Página oficial de Oscar Wilde

Oscar Wilde Society (en anglès)

Nou comentari