Biblioteca Comtat de Cerdanya Puigcerdà

HORARIS

HORARIS
Matins: dimarts, dijous i dissabte de 10.00 a 13.30 h.
Tardes: de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 h.
Mes de desembre dissabtes tancat

CONTACTE

C. del Claustre, 12

17520 Puigcerdà

Tf. 972880304

biblioteca@puigcerda.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

XT 29 : el Entrenamiento del Éxito

XT 29 : el Entrenamiento del Éxito

El XT29 es caracteritza per la seva estructura: 29 exercicis, 29 minuts, vint-i-nou dies. És, per tant, un mètode d'entrenament global amb què persones de qualsevol edat i condició física aconseguiran tots els seus objectius a curt termini.

L'Art del Formatge

L'Art del Formatge

En aquest llibre trobareu una aproximació al món del formatge, amb consells de conservació, guies de maridatge i anàlisi de les diferents formes d’elaboració, a més d’una selecció de més de 300 formatges catalans, espanyols i d’altres països, i un llista de receptes de grans xefs internacionals com Ferran Adrià, Paco Pérez o Xavier Sagristà, que destaquen els formatges en les seves cuines.

Mañana, y mañana, y mañana

Mañana, y mañana, y mañana

És una novel·la enlluernadora i complexa que aprofundeix en la naturalesa multifacètica de la identitat: als videojocs com a forma d'expressió artística; la tecnologia i l'experiència humana; la discapacitat; el fracàs; les possibilitats de redempció; els mons virtuals, i, sobretot, en la nostra necessitat de connectar: estimar i ser estimats.

El Cuco de Cristal

El Cuco de Cristal

Cora Merlo, médico residente de primer año, sufre un infarto fulminante que la obliga a un trasplante de corazón. Aún convaleciente la joven recibe la visita de una extraña mujer con una enigmática oferta: conocer la vida de su hijo Charles, el donante de su corazón. Cora se adentra así en un hogar lleno de secretos, en un misterio que se extiende durante veinte años y en un pueblo hermético en el que, justo el día de su llegada, desaparece un bebé en un parque público.

Fer diners

Fer diners

A partir de l’experiència de Teodor de Mas i de la seva nissaga familiar, l’autor entra en matèria explicant conceptes econòmics i anècdotes vitals per a una millor gestió en el dia a dia, amb l’objectiu d’estalviar, fer-vos rics i així alliberar-vos de l’obligació d’haver de treballar per a tercers

Lletres que parlen : viatge als orígens del català

Lletres que parlen : viatge als orígens del català

Una investigació que revolucionarà els orígens del català i un viatge lingüístic pels punts clau que han marcat la creació i l'evolució del català escrit. Des d'una perspectiva interdisciplinària i un rigor científic màxim, els autors ofereixen una visió general i nova sobre els orígens de la llengua catalana i sobre els més antics testimonis escrits.

La Secta

La Secta

L'agent Mina Dabiri i els seus companys del departament d'homicidis de la policia d'Estocolm, s'enfronten a un nou repte: un nen ha desaparegut d'un parc infantil. Mina tornarà a recórrer al mentalista Vincent Walder per arribar fins al final d'una trepidant investigació.

1969

1969

«Utilitzant un riquíssim arsenal de recursos tècnics, amb un repertori inacabable d’històries, Eduard Márquez ha escrit una novel·la documental tan excessiva com pertorbadora, desbordant, aclaparadora i d’una força inapel·lable: la crònica històrica i espiritual de la Barcelona de 1969.» Ponç Puigdevall, Quadern El País, 18 de Novembre de 2022

Forn de Calç núm. 2

Forn de Calç núm. 2

Forn de Calç 2 ha guanyat el premi en la categoria de “Millor Còmic Alternatiu al festival d’Angoulême 2023”, un dels festivals de còmic més prestigiosos del món.

Font-Romeu Desaparegut

Font-Romeu Desaparegut

Font-romeu té el seu origen en la devoció mariana a la Mare de Déu i en la miraculosa font del seu ermitatge. Aquest nucli s’integrà als antics pobles agrícoles i ramaders d’Odelló i de Vià dels quals ben poca cosa en queda. Fe, turisme, salut i ciència es reuneixen a 1.800 metres d’altitud i s’expliquen en 181 imatges dedicades a la història d’aquest centre turístic obert estiu i hivern.

32 de març

32 de març

La Barbara, venedora de drets literaris internacionals, s’instal·la a París com a refugi. Per deixar enrere una experiencia que l’ha trasbalsat, se’n va a viure a casa de la seva àvia, la Margaux. Un matí de 2008, l’any de la gran nevada, la Barbara es troba un jove desconegut dormint al seu sofà vermell. L’enigmàtic fotògraf l’ajudarà en una recerca inesperada. Junts, descobriran els secrets de la mamie Margaux, una dona que va sobreviure l’ocupació alemanya de París a la segona guerra mundial.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.