Biblioteca Lambert Mata Ripoll

HORARIS

Matins: dilluns, dimecres i divendres de 09:00 a 13:00
Tardes: dilluns,dimarts,dimecres,dijous i divendres de 15:30 a 20:00
Dissabtes: de 10:00 a 13.30

CONTACTE

Plaça de l'1 d'Octubre, 1

17500 Ripoll

Tf. 972700711

biblioteca@ajripoll.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

ELOGIO DE LAS MANOS

ELOGIO DE LAS MANOS

Una família es trasllada a un petit poble al sud d'Espanya. Amb el permís del propietari, va a viure a una casa gairebé en ruïnes fins que l'enderroquin per construir apartaments. No obstant, durant els anys següents, la reparen i la transformen en un lloc agradable i acollidor. I encara que sabien que acabarien perdent la seva llar, mai van deixar de rebre veïns i amics, tenir animals i viure una gran experiència que va transformar la casa en una eloqüent metàfora de la vida.

LA GERMANDAT DE L'ÀNGEL CAIGUT

LA GERMANDAT DE L'ÀNGEL CAIGUT

Som al 1291, un grup de cavallers templers fugen d’Acre, Terra Santa, per poder custodiar el secret més ben guardat de la cristiandat i evitar que caigui en mans infidels. Passats set segles, l’enigma corre el perill de ser desvelat. Un monjo de Montserrat viurà una aventura extraordinària que li canviarà la vida per sempre i una guerra entre el bé i el mal ho posarà tot en joc, amb una batalla que pot posar en risc els fonaments de l’Església Catòlica.

LA POR DE LA BÈSTIA

LA POR DE LA BÈSTIA

A principis del segle xx, un assassí en sèrie ronda els carrers de la ciutat on viu Emily. Confinada voluntàriament des de la mort de la seva mare, només es relaciona amb un llibreter i un jove aprenent d’apotecari que li subministren llibres, provisions i narcòtics. Emily té la certesa que, en qualsevol moment, la boca de l’infern pot obrir-se i engolir-la.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.