Biblioteca Lambert Mata Ripoll

HORARIS

Matins: dilluns, dimecres i divendres de 09:00 a 13:00
Tardes: dilluns,dimarts,dimecres,dijous i divendres de 15:30 a 20:00
Dissabtes: de 10:00 a 13.30

CONTACTE

Plaça de l'1 d'Octubre, 1

17500 Ripoll

Tf. 972700711

biblioteca@ajripoll.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

LOS PAPELES DE ADMUNSEN

LOS PAPELES DE ADMUNSEN

La novel·la inèdita de Vázquez Montalbán ens ofereix un retrat despietat dels anys setanta a Barcelona. La repressió de la dictadura, l’aparició de noves idees i canvis en la moralitat, noves costums i la incipient societat del consum són elements claus en aquesta història protagonitzada per Admunsen, l’alter ego de l’autor i protagonista de la novel·la.

PURS HOMES

PURS HOMES

Al Senegal es fa viral un vídeo on apareix una munió de persones desenterrant el cadàver d’un home i arrossegant-lo fora del cementiri. En Ndéné Gueye, un jove professor, s’obsessiona amb aquestes imatges i decideix investigar el perquè d’aquests fets. Després d’un temps descobreix que l’home mort era homosexual en un país on la religió regeix els costums i les relacions socials.

VICTORIOSA

VICTORIOSA

L’Abigail és una psicòloga que ha fet carrera dins l’exèrcit israelià. Atén veterans de les múltiples guerres d’Israel. Té prop de cinquanta anys quan el cap de l’estat major la convoca per demanar-li ajut, preparar joves soldats perquè no s’ensorrin en el combat cos a cos. I ho ha de fer quan el seu fill únic comença la instrucció a la més exigent de les unitats.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.