Biblioteca Municipal de Lloret de Mar Lloret de Mar

HORARIS

HORARI D'ESTIU

Del 17 de juny al 16 de setembre
De dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h
Dissabtes, TANCAT

CONTACTE

Pl. de Pere Torrent, 1

17310 Lloret de Mar

Tf. 972349055

biblioteca@lloret.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Baumgartner

Baumgartner

Paul Auster torna set anys després amb una novel·la lluminosa i brillant. Una història tensa i expansiva sobre l'amor, el desig, la pèrdua, la memòria i la solitud protagonitzada per Seymor Baumgartner, un professor de filosofia a punt de jubilar-se.

Blackwater I. La Riuada

Blackwater I. La Riuada

Una saga matriarcal. Dones poderoses que lluiten pel poder durant generacions. Una atmosfera única per a una lectura addictiva. Un retrat realista amb tocs sobrenaturals.

La distància que ens separa

La distància que ens separa

La Stella, jove i apassionada, plena d’energia, fuig de Londres per enfrontar-se a un secret d’infantesa que li va marcar la vida i va fer que el seu destí quedés lligat per sempre al de la seva germana Nina. A l’altra banda del món, en Jake celebra el cap d’any xinès, però un seguit de circumstàncies tràgiques i una boda precipitada el duran des de Hong Kong fins al Regne Unit, on començarà la recerca del pare que no va conèixer mai.

La ciudad y sus muros inciertos

La ciudad y sus muros inciertos

Poco se imagina el joven protagonista de esta novela que la chica de la que se ha enamorado está a punto de desaparecer de su vida.

Las mujeres de la guerra

Las mujeres de la guerra

«Las mujeres pueden ser heroínas». Cuando Frankie McGrath, estudiante de enfermería de veinte años, oye por primera vez estas inesperadas palabras, siente una revelación.

Un animal salvatge

Un animal salvatge

El 2 de juliol de 2022 dos delinqüents es disposen a dur a terme un atracament en una important joieria de Ginebra. Un incident que difereix molt de ser un simple robatori. Vint dies abans, en una urbanització de luxe a la vora del llac Leman, la Sophie Braun es prepara per celebrar el seu quarantè aniversari.

L'esquerda del silenci

L'esquerda del silenci

Staten Island, 1981. La bicicleta d'en Dani Miller apareix abandonada als voltants de casa seva. No hi ha ni rastre del petit. Trenta anys després, el 2011, la periodista d'investigació del Manhattan Press Miren Triggs segueix una pista que la condueix fins al terrible descobriment d'un cadàver amb els llavis segellats.

La condesa maldita

La condesa maldita

Septiembre, 1907. Movido por los celos, el joven traductor ruso Nikolái Naumov dispara contra el conde Kamarowski en su palacio de Venecia al saber que contraerá matrimonio con la mujer que ama en secreto.

Bajo tierra seca

Bajo tierra seca

Extremadura, principios del siglo xx. Antonia Monterroso, más conocida como la Viuda, es la propietaria de una de las mayores haciendas de la región; intenta mantenerla a flote en un momento en el que la hambruna que afecta las zonas rurales no parece terminar jamás. Pero un incendio destruye todo lo que con tanto empeño ha logrado construir y, tras él, ella desaparece sin dejar rastro.

Aprendre a esquivar les bales​

Aprendre a esquivar les bales​

Amb l'inici de la Guerra Civil, Josep Trullàs decideix allistar-se voluntari a defensar la República, deixant a Terrassa la família i un futur prometedor. La seva és la història de la derrota de l'exèrcit republicà, que viurà en primera persona a cada batalla, a cada front.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.