Biblioteca Julià Cutiller Llagostera

HORARIS

Matins: dimarts i dijous, de 10 a 13.30 h, i dissabtes, de 10 a 13 h
Tardes: de dilluns a divendres, de 15.30 a 19.30 h
....................................
JULIOL I AGOST
Matins: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h
Tardes: dimarts i dijous, de 15.30 a 19.30 h

CONTACTE

C/ Lleó I, 2

17240 Llagostera

Tf. 972830008

biblioteca@llagostera.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Crims a reremur

Crims a reremur

En aquesta novel·la Enric Ramionet passa de la repressió de la postguerra a l’actualitat, circulant per la tèrbola atmosfera de finals dels cinquanta, on convivien els deliris nacionalcatòlics de les Santes Missions franquistes amb la Bodega Ramiro, una taverna oberta a totes les desinhibicions del turisme.

Ocells de neu

Ocells de neu

Ocells de neu és una història d’amor feta de llocs, o una novel·la curta psicològica, o una tragicomèdia, o una reflexió sobre el pas del temps, o El convit platònic del nostre segle, o el retrat del cacau mental d’una generació, o el mite d’Ícar, o el dol, o la llibertat i la por, o una auca del desig, o un no-lloc. L’única manera de decidir-se —o no— és llegir aquest llibre.

L'aigua és això

L'aigua és això

L’aclamat i malaguanyat escriptor David Foster Wallace reflexiona sobre alguns dels aspectes més importants de la vida en aquest manifest agut i profund. A mesura que busca respostes a preguntes gens senzilles, plasma les seves creences i deduccions sobre la naturalesa humana i dissecciona sense complexos una de les decisions més importants i alhora inconscients que prenem constantment: què pensem del món que ens envolta i de quina manera ho fem.

Biografia del foc

Biografia del foc

Alternant entre la ironia i un to gairebé confessional, l’autora ens convida a entrar en el seu univers amb una prosa addictiva i una llengua vivíssima que atrapen el lector i no el deixen anar.

Amics i llibres a Jinbôchô

Amics i llibres a Jinbôchô

A Jinbocho, el districte de llibreries més gran del món, la gent passeja amb curiositat entre milions de llibres. Novel·les històriques i contemporànies, còmics, llibres d'assaig i incomptables opcions perquè tothom en pugui gaudir. A la llibreria Morisaki, una minúscula llibreria familiar especialitzada en literatura japonesa moderna, s'hi acumulen piles de llibres a les estances fins que n'envaeixen tots els racons.

A casa teníem un himne

A casa teníem un himne

Amb la delicadesa narrativa i el sentit de l’humor agredolç de "Gina", que va seduir milers de lectors, "A casa teníem un himne" explora els secrets familiars, les tries vitals i les oportunitats perdudes.

Des de 1880

Des de 1880

Una narració gràfica que mostra el pas del temps durant més de 140 anys a través dels esdeveniments històrics, l'evolució tecnològica i les transformacions socials, amb una llibreria com a testimoni dels canvis.

Com baixa el pare noel per les xemeneies?

Com baixa el pare noel per les xemeneies?

El tàndem de Barnett i Klassen ens porta aquesta divertida història que tracta d'aclarir un dubte que tenen totes les nenes i els nens: com entra el Pare Noel a les cases

Una papallona és pacient

Una papallona és pacient

Aquest àlbum il·lustrat de coneixements ens presenta una excel·lent i ben documentada introducció al món de les papallones. El llenguatge és poètic i senzill, adaptat a joves lectors. Les il·lustracions són elegants i plenes de detalls.

L'Home de la gelosia

L'Home de la gelosia

Mestre del ritme narratiu, el suspens i la construcció dels personatges, amb aquests relats enèrgics i foscos, que no renuncien a la ironia marca de la casa, Nesbø demostra un cop més per què és un dels autors més atrevits, versàtils i brillants del gènere negre.

El viento conoce mi nombre

El viento conoce mi nombre

En El viento conoce mi nombre, pasado y presente se entrelazan para relatar el drama del desarraigo y la redención de la solidaridad, la compasión y el amor. Una novela actual sobre los sacrificios que a veces los padres deben hacer por sus hijos, sobre la sorprendente capacidad de algunos niños para sobrevivir a la violencia sin dejar de soñar, y sobre la tenacidad de la esperanza, que puede brillar incluso en los momentos más oscuros.

Les calces al sol

Les calces al sol

Les calces al sol és una novel·la alegre i vital, amb una arrencada a tot gas i un desenvolupament al mateix ritme, que parla sobre els canvis vitals que ens fan créixer.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.