Biblioteca Julià Cutiller Llagostera

HORARIS

Horari hivern:

Dimarts i dijous de 10 a 13:30 h i de 15:30 a 19:30 h
Dilluns, dimecres i divendres de 15:30 a 19:30 h
Dissabtes de 10 a 13 h (excepte mesos de juliol i agost)

Horari estiu (juliol i agost):

Tots els matins de dilluns a divendres: de 9 a 14 h
Les tardes de dimarts i dijous: de 15:30 a 19:30 h

CONTACTE

C/ Lleó I, 2

17240 Llagostera

Tf. 972830008

biblioteca@llagostera.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Des de 1880

Des de 1880

Una narració gràfica que mostra el pas del temps durant més de 140 anys a través dels esdeveniments històrics, l'evolució tecnològica i les transformacions socials, amb una llibreria com a testimoni dels canvis.

Com baixa el pare noel per les xemeneies?

Com baixa el pare noel per les xemeneies?

El tàndem de Barnett i Klassen ens porta aquesta divertida història que tracta d'aclarir un dubte que tenen totes les nenes i els nens: com entra el Pare Noel a les cases

Una papallona és pacient

Una papallona és pacient

Aquest àlbum il·lustrat de coneixements ens presenta una excel·lent i ben documentada introducció al món de les papallones. El llenguatge és poètic i senzill, adaptat a joves lectors. Les il·lustracions són elegants i plenes de detalls.

L'Home de la gelosia

L'Home de la gelosia

Mestre del ritme narratiu, el suspens i la construcció dels personatges, amb aquests relats enèrgics i foscos, que no renuncien a la ironia marca de la casa, Nesbø demostra un cop més per què és un dels autors més atrevits, versàtils i brillants del gènere negre.

El viento conoce mi nombre

El viento conoce mi nombre

En El viento conoce mi nombre, pasado y presente se entrelazan para relatar el drama del desarraigo y la redención de la solidaridad, la compasión y el amor. Una novela actual sobre los sacrificios que a veces los padres deben hacer por sus hijos, sobre la sorprendente capacidad de algunos niños para sobrevivir a la violencia sin dejar de soñar, y sobre la tenacidad de la esperanza, que puede brillar incluso en los momentos más oscuros.

Les calces al sol

Les calces al sol

Les calces al sol és una novel·la alegre i vital, amb una arrencada a tot gas i un desenvolupament al mateix ritme, que parla sobre els canvis vitals que ens fan créixer.

El fill del perruquer

El fill del perruquer

Gerbrand Bakker, guanyador del premi Llibreter, l’Independent Foreign Fiction Prize (Booker International) i l’IMPAC, ens ofereix el millor de la seva escriptura amb aquesta impactant obra. Una història escrita amb gran sensibilitat, amb els seus silencis eloqüents i diàlegs singulars, per parlar-nos dels vincles familiars, el dol i el sentiment de pertinença.

Pioners, oh pioners!

Pioners, oh pioners!

Aquesta novel·la va obrir les portes de la fama a Willa Cather, tant de crítica com de públic. Hi parla de com s’expandeix un país que no en té prou amb l’est i creix cap a l’oest, de la dura vida a les granges i als camps de conreu, un món que coneix a la perfecció. És el món on va néixer i que va canviar per Nova York i la literatura.

L'escriptora sense fronteres

L'escriptora sense fronteres

Mercè Rodoreda és una de les escriptores catalanes més universals. Els seus llibres han traspassat fronteres i han fet gaudir a milions de lectors i lectores a tot el món, i això que la seva vida no va ser gens fàcil. Voleu saber qui era i quin és el seu llegat? Seguiu-nos en aquestes pàgines per descobrir la vida i l’obra d’una de les escriptores més importants de tots els temps!

El Gran llibre dels rècords de l'art

El Gran llibre dels rècords de l'art

Saps quin és l’artista amb més autoretrats? I l’obra d’art més gran que existeix? Segueix-nos per descobrir els millors registres d’art amb aquest llibre extraordinari i extragran, per a tota la família. Una proposta visual espectacularment creativa! De la reconeguda autora Éva Bensard.

Demà, i demà, i demà

Demà, i demà, i demà

Demà, i demà, i demà és un relat sobre la nostra necessitat de connectar, d’estimar i de ser estimats. Una obra commovedora sobre els límits de l’amistat i l’amor, i una oda al refugi que ens ofereix la imaginació.

Aterratge

Aterratge

Concreta, exacta i tibant, aquesta novel·la indaga en la gran por que centra qualsevol vida. Ho fa portada per un impuls, la voluntat de veure-hi. T’empeny i et sosté com un braç: sense defallir.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.