Biblioteca Rafael Vilà i Barnils Arbúcies

HORARIS

Adults (planta baixa):

Matins: de dimecres a divendres de 10 a 13h

Tardes: de dilluns a divendres, de 16 a 19.30 h

Espai infantil-juvenil (1r pis):

Matins: obert sota demanda per a grups

Tardes: de dilluns a divendres, de 16 a 19.30 h

CONTACTE

C. del Pont, 2

17401 Arbúcies

Tf. 972860421

biblioteca@ajarbucies.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Diario de una ruptura, de Silvia Congost

Diario de una ruptura, de Silvia Congost

La psicòloga Silvia Congost construeix un llibre singular i deliciós que barreja, des de la ficció, el retrat de la realitat més comuna que existeix amb els seus ensenyaments i reflexions per ajudar-nos a entendre que l'amor moltes vegades s'acaba i que, encara que això sigui una cosa per la qual ningú ens prepara, sens dubte ho hauríem de normalitzar.

Tres mesos de vacances, de Neus Rossell

Tres mesos de vacances, de Neus Rossell

Com s'ho fan els mestres per quadrar els horaris quan falta un professor? Com es gestiona la diversitat a les aules? Com és una reunió amb un pare que creu saber més d'educació que la mestra i que sempre es posiciona a favor del seu fill? Un ofici, el de mestre, que no està prou reconegut, i un col·lectiu a qui se'ls recorda constantment que no es poden queixar perquè tenen dos mesos de vacances. O n'eren tres?

Recupera tu mente, reconquista tu vida, de Marian Rojas Estapé

Recupera tu mente, reconquista tu vida, de Marian Rojas Estapé

Vivim a l'era de la gratificació instantània, a la cultura de la immediatesa i les recompenses i busquem la felicitat a cop de clic. Portem una vida agitada i intensa, i amb la manera fast activada. Sense adonar-nos ens hem convertit en drogodependents emocionals inundats de múltiples distraccions. Tot això té un impacte en la nostra capacitat de prestar atenció a allò important, d'aprofundir i de concentrar-nos.

La teva salut comença aquí, de Xevi Verdaguer

La teva salut comença aquí, de Xevi Verdaguer

En aquest llibre descobriràs els últims avenços científics que vetllen per la vida i la salut de les persones. Si coneixes el que amaguen els teus gasos i la relació de la microbiota amb el cervell, amb el sistema immunitari i amb l'intestí, sabràs com detectar i pal·liar la temuda inflamació.

L'illa: una mort anunciada, de Ragnar Jónasson

L'illa: una mort anunciada, de Ragnar Jónasson

Després de l’apoteòsic final de la primera entrega de la sèrie, torna la gran inspectora Hulda. Som a la tardor del 1987 i una jove parella marxa a passar el cap de setmana a la casa d’estiueig que la família d’ella té en un fiord remot. El que comença com una aventura romàntica, però, acaba d’una manera inesperada i té conseqüències catastròfiques.

La niña del sombrero azul, de Ana Lena Rivera

La niña del sombrero azul, de Ana Lena Rivera

Amb 17 anys, Manuela entra a treballar de criada a casa delsmarquesos d'Armayor. Envoltada d'un luxe que contrasta amb la pobresa del seu llogaret natal, la noia entaularà una amistat sòlida l'hereva de la família, Alexandra. Anys després, la seva amiga serà el seu suport més gran quan la Guerra Civil obligui a Manuela a separar-se de la seva filla Telva, enviada a Rússia juntament amb altres nens de la zona republicana.

Ments preclares, de Quim Monzó

Ments preclares, de Quim Monzó

Als bars, al carrer, dalt d'una moto, als festivals de porno, als restaurants típics... estem envoltats d'idiotes! La idiotesa campa per tot arreu i adopta noves formes que Quim Monzó detecta i descriu en els seus escrits. Un repertori de la idiotesa contemporània.

La inquilina silenciosa, de Clémence Michallon

La inquilina silenciosa, de Clémence Michallon

Regla primera: passi el que passi, no diguis res. Aidan Thomas és un home modèlic, pare de família, treballador i molt estimat a la petita comunitat on viu. Però darrere d'aquesta façana de perfecció aparent oculta un fosc secret: és un segrestador i un assassí en sèrie. Rachel sap que ha matat les que han vingut abans i que aviat farà el mateix amb ella; ha d'aprofitar la primera oportunitat que se us presenti per escapar-se.

Crits de guerra, de Raimon Portell

Crits de guerra, de Raimon Portell

En temps de la República, després d’aprovar oposicions, una jove mestra tria destí i escull un petit poble del Penedès. Hi trobarà una escola fantàstica i gent que l’acollirà amb els braços oberts, i també algú que li presentarà un futur que no pot refusar.

El niño, de Fernando Aramburu

El niño, de Fernando Aramburu

Nicasio, ja jubilat, acostuma a pujar dijous al cementiri d'Ortuella a visitar la tomba del seu net. És un dels molts nens morts després d'una explosió de gas en una escola d'aquella localitat, un accident que va sacsejar el País Basc i tot Espanya el 1980. Pel testimoni de l'avi i la mare, i per la crònica objectiva del que li va passar a la família, descobrirem com aquella tragèdia lacerant els va alterar, com va treure a la llum aspectes inesperats, com va trastocar les seves vides.

El Temps de les magranes, de Caterina Karmany i Jaume

El Temps de les magranes, de Caterina Karmany i Jaume

"Caterina Karmany ens narra la història de tres generacions de dones valentes que, gràcies a l'amistat i a la seva empenta, se sobreposen a l'adversitat. És una novel·la captivadora que enmig de situacions tragicòmiques, tracta qüestions ben punyents amb un estil fresc, directe i efectiu"

La casa de la nit, de Jo Nesbo

La casa de la nit, de Jo Nesbo

"Arran de la mort dels seus pares, en Richard, de catorze anys, ha anat a viure amb la seva tieta i el seu oncle al poble remot de Ballantyne. Richard es guanya ràpidament la reputació d'inadaptat, i quan un company de classe anomenat Tom desapareix, tothom sospita que ell n’és el responsable. Ningú se’l creu quan diu que la cabina telefònica a la vora del bosc va xuclar en Tom pel receptor com si fossin en una pel·lícula de terror..." (Llibres.cat)

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.