Biblioteca Rafael Vilà i Barnils Arbúcies

HORARIS

HORARI DURANT EL CURS ESCOLAR

MATINS: de dimecres, dijous i divendres de 10 a 13
TARDES: de dilluns a divendres de 16 a 19.30

biblioteca@ajarbucies.cat -- 972 860 421 -- Whatsapp: 670 03 99 24

CONTACTE

C. del Pont, 2

17401 Arbúcies

Tf. 972860421

biblioteca@ajarbucies.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Maldita Roma, Santiago Posteguillo

Maldita Roma, Santiago Posteguillo

"Mare Internum, año 75 a. C. Un barco mercante navega rumbo a la isla de Rodas. A bordo, Julio César acompañado sólo por su fiel Labieno. Obligado por sus enemigos a exiliarse de Roma, se dirige al encuentro con el maestro Apolonio para aprender oratoria y de este modo, a su regreso, iniciar una feroz pugna para ingresar en el Senado y enfrentarse allí al temido Cicerón. Así arranca la extraordinaria segunda entrega de la saga dedicada a Julio César por Santiago Posteguillo." (Nollegiu.com)

Terra dura, d'Anna Punsoda

Terra dura, d'Anna Punsoda

"El relat d’un retorn, que és una reconciliació personal i alhora la reivindicació del cor de Catalunya.L’escriptora Anna Punsoda torna al paisatge de la seva infantesa, els Plans de Sió, a la comarca de la Segarra." (Llibres.cat)

La classe de grec, de Han Kang

La classe de grec, de Han Kang

"Una història sensible i magnètica sobre la capacitat il·limitada del llenguatge i la força dels vincles humans, de la celebrada autora de La vegetariana. Quan el professor li demana que llegeixi en veu alta, ella roman en silenci. A cada lliçó, el professor sent una intriga renovada per aquesta dona silenciosa. A ell també el sufoca la seva pròpia degradació: aviat esdevindrà cec del tot." (Llibres.cat)

Els misteris de la cuina dels Kamogawa, de Hisashi Kashiwai

Els misteris de la cuina dels Kamogawa, de Hisashi Kashiwai

"Una deliciosa novel·la, plena de calidesa i imaginació, que uneix misteris i cuina. És el nou èxit que triomfa al Japó. Una història plena de tendresa, protagonitzada per la parella de detectius formada pel pare i la filla del Kamogawa Shokudo, un restaurant amagat a Kyoto, que sempre és ple. El secret d'aquest duo singular és que s'han especialitzat a preparar exactament el plat que el client anhela i recorda del passat i no és capaç de reproduir o trobar..." (Llibreria Altaïr)

Riu de safirs, de Marc Pastor

Riu de safirs, de Marc Pastor

"No miris Netflix !!. Llegeix Marc Pastor. Una novel·la negra i d'aventures que t'abdueix. Marc Pastor combina la dignitat literària i l'aposta comercial en una novel·la protagonitzada per l'Esmeralda, una dona forta i misteriosa, que és capaç de preveure les morts, i el Tahiri, un policia sense vocació però amb principis, que malda per posar pau entre les bandes rivals que es disputen el control del negoci de les mines de safirs de Madagascar..." (Llibres.cat)

La casa de la nit, de Jo Nesbo

La casa de la nit, de Jo Nesbo

"Arran de la mort dels seus pares, en Richard, de catorze anys, ha anat a viure amb la seva tieta i el seu oncle al poble remot de Ballantyne. Richard es guanya ràpidament la reputació d'inadaptat, i quan un company de classe anomenat Tom desapareix, tothom sospita que ell n’és el responsable. Ningú se’l creu quan diu que la cabina telefònica a la vora del bosc va xuclar en Tom pel receptor com si fossin en una pel·lícula de terror..." (Llibres.cat)

Els dies robats, de Blanca Busquets

Els dies robats, de Blanca Busquets

"En un petit poble dels Pirineus, un grup de persones vingudes de llocs diferents hi fan un recés dedicat al ioga i al pilates. S’allotgen tots en una casa a prop del poble. Arran d’una ordre governamental, es veuen obligats a allargar indefinidament l’estada. El món s’ha aturat per una alerta global. L’aïllament i la incertesa acaben transformant la relació entre persones d’edat, de tarannà i de trajectòria vital diversa." (Llibres.cat)

El club de lectura del Refugio Antiaéreo, d'Annie Lyons

El club de lectura del Refugio Antiaéreo, d'Annie Lyons

L'any 1938, les famílies jueves d'Alemanya decideixen portar els fills a d'altres països d'Europa per salvar-los de l'holocaust. A Londres, Gertie, la qual regenta una llibreria, acull una noia jueva. Comparteixen l'amor per la lectura, i durant els bombardeigs s'hauran de refugiar dins dels búnkers on crearan un club de lectura.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.