« Tornar a la web de la Biblioteca Julià Cutiller

Servei de Biblioteques - Diputació de Girona

Imprimir

"Llibre de meravelles" de Vicent Andrés Estellés

Vicent Andrés Estellés (Burjassot, l'Horta, 1924 - València, 1993). Poeta i periodista. Considerat el principal renovador de la poesia valenciana contemporània, és també recordat com el poeta més gran que ha donat el País Valencià, del segle XV fins a l'actualitat, és a dir, des de l'època d'Ausiàs March i Roís de Corella. 

D'aquest autor són remarcables dos poemaris que descriuen el País Valencià: Llibre de meravelles i Mural del País Valencià. Va rebre el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes (1978) i el Premi de les Lletres Valencianes (1984). Diversos cantants han musicat poemes seus. D'entre ells, sobresurt Ovidi Montllor amb Coral romput. 

Reunió prevista pel dia 26 de març a les 19.30h al Teatre-Casino Llagosterenc on es tindrà lloc el recital poètic "Els versos del fill del forner" que farà un recorregut per la poesia de Vicent Andrés Estellés: els orígens, el país, l'amor, el sexe, la mort...

El recital anirà a càrrec d'Elies Barberà (veu) és actor i poeta, valencià, reconegut en el món del teatre, la poesia i la narrativa. En aquesta ocasió, l'acompanyarà Gregori Ferrer (acordió i piano), pianista i acordionista, compositor i docent, component de formacions de música tant moderna com antiga. 

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal