Biblioteca Joan Rigau i Sala Vidreres

HORARIS

Matins: de dimarts a dissabtes, de 10 a 13 h
Tardes: de dilluns a divendres, de 16 a 20 h

CONTACTE

c/ Orient, 18

17411 Vidreres

Tf. 972851285

biblioteca@vidreres.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

L'escola, casa de lectura

L'escola, casa de lectura

Així comença Mar Esteve Ràfols una reflexió sobre l’experiència lectora, que parteix dels autors que l’han ajudat a entendre què és llegir: C. S. Lewis, Hans-Georg Gadamer, Harold Bloom, George Steiner i Martha Nussbaum. D’ells va aprendre que llegir és rebre, entrar en un diàleg, inventar, sentir, pensar… Però no es comença a llegir quan s’aprèn a desxifrar les lletres; sinó quan algú ens explica una història i ens emociona. I és aquí que l’escola hi té un paper fonamental.

Sant Jordi contra els dracs

Sant Jordi contra els dracs

Ajuda Sant Jordi a rescatar prínceps i princeses de les urpes dels dracs malvats amb aquest nou escape book!

La volta al món en paper

La volta al món en paper

Però, qui va inventar el paper? D'on va venir? D'Egipte al Japó, del nord d'Àfrica a Europa, en aquesta aventura fem la volta al món i viatgem a través de milers i milers d'anys. Un secret guardat amb clau durant molt de temps. El paper ara es fa servir en quaderns, diaris, notes, bosses... i en aquest llibre!

La Dàixenka o la vida d'un cadell

La Dàixenka o la vida d'un cadell

Karel Čapek va escriure, fotografiar i dibuixar les peripècies viscudes amb la petita Dàixenka i va retratar la vida d’un petit cadell que, des del moment de la publicació́ del llibre, va començar a formar part del patrimoni vivent d’un país.

L'armadillo que va venir a sopar

L'armadillo que va venir a sopar

En Llop i l’Estofat coneixen en Nyanyo, un armadillo dur com una pedra que diu que no necessita abraçades. Conviden el seu nou amic a sopar a casa del llop, i s'adonen que en Nyanyo es mou molt. Però que molt, molt! I això pot acabar ficant-lo en problemes... Una nova història de l'univers de L'ovelleta que va venir a sopar, la sèrie que ha captivat nens i nenes de tot el món.

La bestiola del llibre

La bestiola del llibre

La Bestiola del Llibre se sent una mica sola a casa seva.Vine a fer-li companyia! Aixopluga-la de la pluja, explica-li una història, sacseja-la, bufa, rasca, gira, doblega… però, sobretot, no t’oblidis de netejar-te bé els dits de les mans abans d’entrar! Marjolaine Leray converteix el llibre en un teatre per viure una aventura completament... increïble!

Les Aventures del jove Lupin

Les Aventures del jove Lupin

Una novel·la enginyosa que ens porta al passat aventurer del jove Arsène Lupin i que ens revela com es va convertir en el lladre més famós i estimat del món.

Espai en blanc

Espai en blanc

Espai en Blanc és un relat d’aventures de ritme calmat, situat en un futur distòpic proper, que barreja la ciència ficció amb personatges i trames més pròpies del western, tot ben integrat en un univers kafkià i desconcertant.

A fora ja és estiu

A fora ja és estiu

Només una autora majúscula com Kim Ae-ran pot trenar uns contes tan delicats i punyents, uns contes que ens interpel·len i ens aboquen a fer-nos les preguntes essencials de la nostra condició humana.

Sota la pluja

Sota la pluja

Una recuperació editorial per fer justícia a una autora de primer nivell oculta per dues ombres enormes: l’home i l’amiga. Agustí Bartra i Mercè Rodoreda. Sota la pluja és el recull de contes que ens obre les portes al talent creatiu d'Anna Murià.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.