Biblioteca Manuel Vilà i Dalmau Tossa de Mar

HORARIS

Matins, de 10.00 a 13.00 h: de dimarts a dissabte
Tardes, de 16.00 a 20.00 h: de dilluns a divendres

CONTACTE

C. de Víctor Català, 12

17320 Tossa de Mar

Tf. 972342961

biblioteca@tossademar.org

SEGUEIX-NOS!
Participa de les activitats programades!

AGENDA

Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Materials de construcció

Materials de construcció

Un home reposa inert en un llit d’hospital després d’haver patit un ictus. Una dona l’observa, corpresa, des d’una distància que no sap com desfer, mentre es comença a qüestionar els fonaments emocionals sobre els quals s’ha construït la identitat.

Vent de grop

Vent de grop

L’amor entre un pescador de la Cala i una turista anglesa no és l’espina dorsal de l’obra, sinó que és el pretext a partir del qual l’escriptora gironina descriu l’eclosió del turisme a la Costa Brava durant els anys seixanta.

El subhastador

El subhastador

Una novel·la d’intriga que frega l’horror, una història implacable sobre com tota una comunitat es veu tenallada per les ànsies de progrés econòmic d’un sol individu. Aquesta joia secreta de la literatura nord-americana, publicada originalment l’any 1975, va ser la primera i única obra de Joan Samson.

Fill d'un malparit

Fill d'un malparit

Des de petit, una pregunta ha torturat el narrador: ¿Què vas fer durant l’ocupació? Però mai s’ha atrevit a demanar-ho al pare. Perquè és imprevisible, aquest pare. Violent, capriciós. Alguns fins i tot diuen que és boig.

Maria Antonieta

Maria Antonieta

Stefan Zweig relata de manera magistral la vida regalada de Maria Antonieta d’Àustria, reina de França, a la cort de Versalles, el seu captiveri i la seva mort a la guillotina. Només algú amb un formidable coneixement de l’ànima humana podia emprendre un viatge com aquest a un dels moments més apassionants de la història

La hija única

La hija única

Alina està embarassada i sap que la seva filla no podrà sobreviure al naixement. Ella i el seu company viuran un dolorós i sorprenent procés d'acceptació i de dol.

Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres

Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres

Amagat entre muntanyes acinglerades i desavinents, en algun lloc remot de les Guilleries transitat per caçadors de llops, bandolers, emboscats, carlins, sortilleres, maquis, pilots de ral·lis, fantasmes, bèsties i dimonis, el mas Clavell s’agafa a terra com una paparra. És una casa, sobretot, habitada per dones, on un sol dia conté segles de records

Quebrada

Quebrada

"Quebrada" és la paraula que defineix un pas estret entre dues muntanyes. Així, com una clivella profunda que travessa dues històries, seguim la cerca del fill perdut i del somni d'una vida millor.

Una història és una pedra llançada al riu

Una història és una pedra llançada al riu

El Futur Folklorista i el Futur Revolucionari es van fer amics en una escola de ball, tot i que a ells no els preocupava gens aprendre’n. De fet, només els interessen els contes populars (i després les cançons, i els jocs) i se’n fan uns grans experts, fins que un dia els governants alteraran el destí de tota la societat i, és clar, el d’ells dos.

14 d'abril

14 d'abril

Un relat sobre la proclamació de la Segona República en diferents racons de la península; una mirada humana que aplega, especialment, els participants anònims i oblidats en aquesta jornada trascendental i posa l'accent en com la van viure i la van sentir.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.