Agenda

'Intoxicats' d'Isidre Ferran Allué

Presentació de llibre

Intoxicats examina amb rigor els sis brots més grans d'intoxicació alimentària a Espanya, des de la síndrome tòxica de l'oli de colza l'any 1981 fins a la llet infantil contaminada amb salmonel·la l'any 2011.Mitjançant casos reals que van commocionar el país i van transformar la legislació, aquest llibre revela:- Una anàlisis detallada de cada intoxicació i la seva repercussió.- Els errors que van ocasionar els brots d'intoxicació.- La resposta de les autoritats sanitàries i el seu impacte en la població.- Com les autoritats i els mitjans de comunicació van influir en la gestió de la crisis.- Les conseqüències legals per a empreses i responsables.- Las lliçons apreses i els canvis en la legislació.Si treballes com a inspector de sanitat o com a tècnic de qualitat en un establiment alimentari, o bé ets una persona consumidora interessada en la seguretat alimentària, aquest llibre és una lectura obligada.

CONTACTE

C. de la Llibertat, 6

17455 Caldes de Malavella

Tel. 972472350

biblioteca@caldesdemalavella.cat