Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guàrdia Caldes de Malavella

HORARIS

Matins: de dimarts a divendres, de 10.30 a 14 h; dissabtes, de 10 a 14 h
Tardes: de dilluns a divendres, de 16 a 20 h

CONTACTE

C. de la Llibertat, 6

17455 Caldes de Malavella

Tf. 972472350

biblioteca@caldesdemalavella.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Confeti

Confeti

Amb una prosa elegant i enèrgica com el ball de Fred Astaire, tocada d'un humor fi, Jordi Puntí ens fa viatjar de Nova York a Hollywood, de l'Havana a l'hotel Ritz de Barcelona. Així, al llarg de tot un segle turbulent i fantasiós, llegim les peripècies de dos homes que van ser amics potser per conveniència, en un joc de miralls en què la imaginació conviu amb la voluntat de ser immortal, etern.

El hijo olvidado

El hijo olvidado

Aitor Orizaola no passa pel seu millor moment. Mentre es recupera de la violenta resolució del seu últim cas com a agent de l'Ertzaintza i s'enfronta a un expedient disciplinari, rep una mala notícia.

La teoría del amor

La teoría del amor

Les múltiples vides de la física teòrica Elsie Hannaway han acabat atrapant-la. De dia és professora adjunta. De nit, complementa el seu inexistent sou oferint el servei de ser una parella falsa, que duu a terme amb èxit gràcies a les seves habilitats d'encarnar qualsevol versió d'ella mateixa que necessiti el client. Certament és un treball fantàstic... fins que es topa amb en Jack Smith, el germà arrogant i irritantment atractiu del seu client preferit.

Escuadrón

Escuadrón

El món porta dècades en guerra. Els pilots són els herois del que queda de la raça humana, i convertir-se en un d'ells sempre ha sigut el somni de Spensa. Però el seu destí està vinculat al del seu pare, un pilot assassinat després de desertar del seu equip, gairebé anul·lant així qualsevol possibilitat que pugui accedir a l'escola de vol.

El color de las cosas

El color de las cosas

En Simon Hope és un noi anglès de 14 anys, una mica corpulent, del qual els nois del barri se'n riuen sovint. Un dia, després que una endevina li mostri quin serà el cavall guanyador de la Royal Ascot, decideix apostar ingènuament tots els estalvis familiars...

Heartstopper - volum 5

Heartstopper - volum 5

En Nick i en Charlie estan enamorats. Però què passarà a partir d'ara?

Cremo!

Cremo!

"Cremo!" és la història d'una noia normal i corrent que un bon dia decideix deixar-ho tot per aprendre un ofici del qual no sap res i llançar-se de cap a una aventura per escoles d'hostaleria peculiars, restaurants insòlits, hotels i pastisseries de tota mena i condició, mentre el país és sacsejat per la revolta gastronòmica del segle.

El llegat indià desaparegut

El llegat indià desaparegut

Aquest llibre proposa un viatge pels municipis més representatius del patrimoni indià de casa nostra.

Laura on the moon

Laura on the moon

"A mi em diuen Laura. Però quan es pensen que no escolto diuen que soc autista. Diuen que soc autista com altra gent que no s'assembla gens a mi. Com el Martí, que ell sí que parla, però dibuixa fatal. Però a tots dos ens diuen que som autistes, potser perquè es pensen que no escoltem."

La Clara Llepafils

La Clara Llepafils

Col·lecció Estiracordetes: deu contes protagonitzats per infants, que posa en valor alguns mots compostos de la llengua catalana per mantenir-los vius.

Els migrants

Els migrants

La mestra informa a la classe que arribaran dos migrants. Però què és un migrant?

Un cor: història, ciència i molt d'amor

Un cor: història, ciència i molt d'amor

El cor marca el ritme de la nostra vida. És un múscul poderós, una bomba que fa circular la sang per tot el cos. Però, més enllà d'això, el cor amaga mil històries i llegendes i, sobretot, representa l'amor i els sentiments. Per això el trobem present gràficament arreu en la nostra cultura.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.