Biblioteca La Cooperativa Sant Antoni de Calonge Calonge i Sant Antoni

HORARIS

Matins: dimecres i dissabtes, de 10 a 13.30 h
Tardes: de dilluns a divendres, de 15 a 19 h

CONTACTE

C. de Sant Antoni, 56

17252 Calonge i Sant Antoni

Tf. 972609408

biblioteca.lacooperativa@calonge.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

ROMPER EL CIRCULO

ROMPER EL CIRCULO

Lily no siempre lo ha tenido fácil. Por eso, su idílica relación con un magnífico neurocirujano llamado Ryle Kincaid, parece demasiado buena para ser verdad. Cuando Atlas, su primer amor, reaparece repentinamente y Ryle comienza a mostrar su verdadera cara, todo lo que Lily ha construido con él se ve amenazado.

LA POSSIBILITAT DE DIR-NE CASA

LA POSSIBILITAT DE DIR-NE CASA

Una corresponsal a l’estranger decideix tornar, després de molts anys fora, per repensar el seu itinerari vital.

EL CAFÉ DEL ÁNGEL: UN TIEMPO NUEVO

EL CAFÉ DEL ÁNGEL: UN TIEMPO NUEVO

La autora de "La Villa de las Telas" vuelve con una cautivadora nueva saga familiar en torno a un emblemático cafe tras la Segunda Guerra Mundial.

COSECHARÁS TEMPESTADES

COSECHARÁS TEMPESTADES

En una fría noche de noviembre, Guido Brunetti recibe una llamada de su colega, el ispettore Vianello, alertándole de que se ha visto una mano en uno de los canales de Venecia. Pronto se encuentra el cuerpo y se asigna a Brunetti la investigación del asesinato de este inmigrante indocumentado

32 DE MARÇ

32 DE MARÇ

La Barbara s’instal·la a París com a refugi. Per deixar enrere una experiencia que l’ha trasbalsat, se’n va a viure a casa de la seva àvia, la Margaux. Un matí de 2008 la Barbara es troba un jove desconegut dormint al seu sofà vermell. L’enigmàtic fotògraf l’ajudarà en una recerca inesperada. Junts, descobriran els secrets de la mamie Margaux, una dona que va sobreviure l’ocupació alemanya de París a la segona guerra mundial.

QUAN DEIXI DE SER JO

QUAN DEIXI DE SER JO

Aquest és un testimoni lúcid i vital sobre l'Alzheimer viscut per una de les grans actrius del nostre país. Una mirada emotiva i descarnada sobre la trajectòria i la vida duna actriu brillant, la memòria de la qual, tan entrenada com ha estat al llarg de la seva trajectòria, camina inevitablement cap a l'oblit.

UNA HISTORIA COMPARTIDA

UNA HISTORIA COMPARTIDA

Hasta el siglo XX la Historia la escribieron los hombres. Eso explica por qué las mujeres apenas aparecemos como sujetos de las historias de la Historia. Sin embargo, la lista de aquellas que la protagonizaron es extensa: desde diosas hasta reinas, desde cortesanas hasta científicas, desde actrices hasta santas, desde escritoras hasta políticas... Hemos estado en todas partes, aunque un manto de silencio se empeñara en cubrirnos o ignorarnos.

TINC UN VOLCÀ I NO VULL RESPIRAR

TINC UN VOLCÀ I NO VULL RESPIRAR

Nova entrega de Tinc un volcà (més de 100.000 exemplars venuts), el conte per saber què fer amb una emoció tan complicada, i alhora tan habitual, com la ràbia. En aquesta ocasió coneixem en Sam, que a diferència de la seva germana Alba, no aconsegueix respirar per apagar el seu volcà.

LA PITJOR CLASSE DEL MÓN

LA PITJOR CLASSE DEL MÓN

El 4t B de l'escola Santa Regina és la pitjor classe del món. Però els inseparables Stanley i Manjit no permetran que això sigui un impediment per assolir els seus objectius. Tenen un pla infal·lible per convertir-se en els reis de les galetes i per ser els millors a l'exposició oral. Només que potser tot el que tenen pensat va contra les normes...

ELS ATRAPAPORS

ELS ATRAPAPORS

El doctor Ensurt fa anys que col·lecciona, cataloga i estudia les pors que espanten els nens i les nenes. Una nit de tempesta, les pors s’escapen i s’esmunyen en la vida de tothom… La Noa i en Max, acompanyats del seu gos Zas, seran els encarregats de capturar aquestes pors i ajudar a els més petits a enfrontar-s’hi.

MENTRESTANT A LA TERRA

MENTRESTANT A LA TERRA

Mentrestant, a la Terra... ens explica la història de la humanitat des d'un punt de vista còsmic Després del Som aquí i Què construirem, Oliver Jeffers ens porta un espectacular àlbum il·lustrat on ens mostra la seva particular perspectiva sobre el nostre lloc a l'espai.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.