Biblioteca Francesc Caula Sant Joan les Fonts

HORARIS

Dilluns i dimarts de 16,30 a 19,30
Dimecres, dijous i divendres de 10 a 14 i de 16,30 a 19,30
Dissabte de 10 a 14

CONTACTE

C. Juvinyà s/n

17857 Sant Joan les Fonts

Tf. 972290380

biblioteca@santjoanlesfonts.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

La bruixa de pedra. Miquel Fañanàs

La bruixa de pedra. Miquel Fañanàs

Uns havien sentit dir que curava malalts, altres que en realitat era una bruixa que molestava els cristians, però tots coincidien a assenyalar que aquella dona tenia un do especial que no deixava ningú indiferent".Pere Freixenet aconsegueix accedir als arxius més reservats de la catedral de Girona, on troba la història de Guisla Recasens, la llegendària Bruixa de la Catedral, immortalitzada en una de les gàrgoles.

Els jocs de la fam. Suzane Collins

Els jocs de la fam. Suzane Collins

Vint-i-quatre adolescents forçats a jugar. Només un guanyador. Els Jocs de la Fam han començat....

Un cel de plom. Carme Martí

Un cel de plom. Carme Martí

Per primera vegada, l’extraordinària vida de Neus Català, explicada per ella mateixa i reviscuda a través d’una ambiciosa novel·la de memòries magistralment construïda per Carme Martí. La infància a pagès a un petit poble del Priorat. La joventut interrompuda per la Guerra Civil. La retirada a peu per la frontera fins arribar al sud de França. Fns al dia que els SS truquen a la porta. Presó. Un llarg viatge de tren fins Ravensbruck, Hollschein ... i el començament de l’infern.

Viatge en el temps. Geronimo Stilton

Viatge en el temps. Geronimo Stilton

Us ha perseguit mai (brrr) un tiranosaure? Us heu perdut mai pel desert a la recerca de la piràmide de Kheops? I heu intentat mai assaltar un castell medieval? A mi m’ha passat tot això, i tant que sí! Tot va començar així, ben bé així: el professor Volt em va convidar a fer un viatge en el temps amb la meva família.

 Els dos mons de la Zoè. Ana García Siñeriz

Els dos mons de la Zoè. Ana García Siñeriz

La primera aventura de la Banda! El pare és sospitós del robatori d'una obra d'art. Hem de marxar a París per desemmascarar el veritable lladre. Allà hi ha la meva germana Matilda, una cantant molt famosa!, i la perillosa Amanda... ufff! Ja en parlarem, d'ella... Però, per començar: Ajuda'ns a resoldre el cas!

Llamaradas. Nora Roberts

Llamaradas. Nora Roberts

Esta es la apasionante historia de una unidad de bomberos paracaidistas que trabajan en los bosques de Montana. Se les llama smokejumpers y son un grupo de élite. Cada verano distintas personas luchan por formar parte del grupo y se reúnen en Missoula, Montana, para pasar las duras pruebas de acceso. Rowan Tripp es una de las mejores del grupo. Es una chica fuerte e independiente que está en mejor forma que casi todos los hombres.

La porta dels tres panys. Sònia Fernández

La porta dels tres panys. Sònia Fernández

Després de rebre un misteriós missatge, en Niko recorre un nou camí per anar a l’institut i descobreix una casa que no havia vist mai abans. La resolució d’un enigma li permet entrar en el que resultarà ser un estrany lloc on neixen universos, hi ha un gat que apareix i desapareix, i és possible teleportar-se.

1Q84. Harurki Murakami

1Q84. Harurki Murakami

Una historia de amor en un universo orwelliano dominado por el fanatismo de las sectas, el maltrato y la corrupción.

La conjura de Cortés. Matilde Asensi

La conjura de Cortés. Matilde Asensi

Última part de la trilogía de Martín Ojo de Plata. En esta novela, Catalina se ve obligada a desenmascarar una gran conjura ideada por sus enemigos para derrocar al rey de España. La aparición de un mapa que desvela dónde encontrar el legendario tesoro de Hernán Cortés desempeñará un papel clave en el plan de Catalina para descubrir a los traidores y cumplir su palabra de acabar con los Curvo.

Se lo que estás pensando. Jonh Verdon

Se lo que estás pensando. Jonh Verdon

Un hombre recibe una carta que le urge a pensar en un número, cualquiera. Cuando abre el pequeño sobre que acompaña al texto, siguiendo las instrucciones que figuran en la propia carta, se da cuenta de que el número allí escrito es exactamente en el que había pensado.

El llenguatge secret de les flors. Vanesa Diffenbaugh

El llenguatge secret de les flors. Vanesa Diffenbaugh

La Victoria té por. Té por del contacte físic. Te por de les paraules, de les seves i de les dels altres. I, per damunt de tot, té por d'estimar i de deixar-se estimar. Només hi ha un lloc en el que totes les seves pors s'esvaeixen: el seu jardí secret al parc.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.