Biblioteca Soledat Ridaura i Feixas Sant Hilari Sacalm

HORARIS

Tardes: de dilluns a divendres de 2/4 de 4 a 2/4 de 8
Matins: dimecres i dissabte de 10 a 1 del migdia

CONTACTE

Pl. del Doctor Gravalosa, 4

17403 Sant Hilari Sacalm

Tf. 972868008

biblioteca@santhilari.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

La Malnada

La Malnada

1936 a la riba del Lambro. Dues nenes de dotze anys, en xoc i mig despullades, miren d'amagar el cos d'un home que s'acaba de morir. La Francesca és filla d'una família de classe mitjana i rememora els temps en què cada dia observava una nena salvatge que jugava amb altres nens al riu, descalça i amb les cuixes esgarrinxades. El magnetisme que desprèn fa que la Francesca vulgui fer-se amiga seva per sobre de tot, fins i tot de les males llengües que li diuen la Malnada.

One Piece: East blue saga (volums 1, 2 i 3)

One Piece: East blue saga (volums 1, 2 i 3)

És l'era dels grans pirates i tots lluiten per arribar fins el gran tresor One Piece, el llegat del llegendari rei dels pirates Gold Roger.

La lluita necessària

La lluita necessària

Un retrat dels feminismes avui. Perquè vivim una cruïlla històrica plena de paranys, però també d'esperances, i la quarta onada feminista n'és una de les protagonistes principals. Aquest llibre analitza aquest impuls feminista que ja no té marxa enrere i parla de qüestions candents com la prostitució, el vel, els ventres de lloguer...

El món secret dels dracs

El món secret dels dracs

Quin misteri s'amaga en l'anatomia d'un drac ancestral? Què s'hi estudia, a l'escola de dracs? I, el que és més important de tot, per què van deixar de ser amics, els dracs i els humans? T'atreveixes a descobrir la veritat?

Lliçons de química

Lliçons de química

Elizabeth Zott és mare soltera i la reticent estrella del programa de cuina més seguit dels Estats Units. L'enfocament inusual de l'Elizabeth d'aplicar els seus coneixements de química per cuinar és revolucionari. Tot i això, a mesura que el seu èxit augmenta també ho fan els seus enemics. Perquè l'Elizabeth no només està ensenyant a les dones a cuinar, també les anima a alterar l'ordre establert.

Fora de lloc

Fora de lloc

La Jen està acostumada a aconseguir allò que vol. Així que el fet d'haver de deixar la ciutat i anar-se'n a viure a un lloc nou i tractar amb germanastres, no hauria de se cap problema per a ella. La Jen, però, no volia marxar de la ciutat, ni mudar-se a una granja, no volia deixar les seves amistats. Però sobretot, el que no volia la Jen era tenir noves "germanes". Haurà de batallar amb les seves pròpies inseguretat sobre la seva nova família i el lloc que ella ocupa.

Dones, raça i classe

Dones, raça i classe

Angela Davis refà la història de les dones i de les persones negres als Estats Units des de l'època abolicionista de l'esclavitud fins a l'actualitat. L'autora no només pretén assenyalar l'origen de les desigualtats i els antagonismes de classe, raça i gènere que imperen avui en la societat capitalista, sinó que també assenyala propostes per a construir el projecte emancipador.

La carícia del vent

La carícia del vent

Durant la infància, el món és un descobriment continu, un aprenentatge diari carregat de sorpreses. Així ho viu el protagonista d’aquest llibre de vinyetes, una espècie de conillet o petit rosegador, que mira, es pregunta i avança mentre fa front aventures vinculades amb la naturalesa i l’amistat: despertar, la cursa, la tempesta, petjades, el color de les estacions...

Primera sang

Primera sang

Al Congo, l'any 1964, un home davant d'un escamot d'afusellament. Aquest home, segrestat pels rebels juntament amb mil cinc-cents occidentals més, és el jove cònsol belga a Stanleyville. Es diu Patrick Nothomb i és el futur pare de l'escriptora. A partir d'aquesta situació extrema, Amélie Nothomb reconstrueix la vida del seu pare i ho fa donant-li la seva pròpia veu.

El museu perdut

El museu perdut

No seria al·lucinant poder trobar tot el que hem anat perdent? El 1995, una nena va perdre el guant de la mà esquerra. Quan el buscava, va ensopegar amb el lloc on va a parar tot allò extraviat: el Museu Perdut. Té un munt de pisos i està farcit de sales genials i d'andròmines que mai pensaves que tornaries a veure! Endavant, i no et perdis!

Les dones Weyward

Les dones Weyward

El 1619, l'Altha Weyward es declara no culpable de l'assassinat d'en John Milburn i la sala esclata amb els crits embogits de la gent del poble, que l'acusen de bruixa. El 2019, la Kate fuig del seu maltractador cap a un poble perdut on la seva tia àvia li va deixar una petita cabana, el Weyward Cottage. Un cop allà comença a intuir que un secret s'oculta en aquell lloc.

Nas de pallasso

Nas de pallasso

Un poemari amb molt de ritme i mètrica variada que ens endinsa en el màgic món del circ. Està ple de referències pictòriques inspirades en el circ i d’homenatges a grans artistes. Al final inclou un petit glossari amb els personatges i obres que hi apareixen.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.