Biblioteca Municipal Prudenci Bertrana Riudarenes

HORARIS

Dilluns de 15:00 a 19:00 hores
De dimarts a divendres de 16:00 a 20:00 hores

CONTACTE

Plaça Lluís Rivera s/n

17421 Riudarenes

Tf. 972856499

biblioteca@ajuntamentderiudarenes.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

La visita

La visita

Cada noche viene a visitarme. Desde mi escondite puedo verle cuando se acerca. Es una criatura tan extraña y fea que asusta. ¡Yo me lo comería! Una historia que habla de la tolerancia, de los miedos, de lo que asusta lo diferente y nos demuestra que no por ser distinto a nosotros es malo, simplemente hay que conocerlo.

Es busca! Lili la llebre, lladre de llibres

Es busca! Lili la llebre, lladre de llibres

La Lili és una llebre amb una gran afició que si no vigila la perdrà... I és que se la busca sota sospita de rampinyar novel·les, desaparèixer amb diccionaris, pispar poesia i tocar el dos amb còmics i llibres de cuina. L’últim cop que se l’ha vista era a prop de casa de l’Artur. Ens ajudes a trobar-la? Una història meravellosament divertida sobre l’amor pels llibres.

M'endevines de nou?

M'endevines de nou?

Aquest recull d’endevinalles pretén, d’una manera divertida i engrescadora, que l’infant aprengui vocabulari, frases fetes, refranys... tot estimulant l’atenció, la memòria i el raonament i potenciant la lectura. Les endevinalles s’agrupen en quatre blocs: bestials, juganeres, boníssimes i musicals.

Mai no et podré estimar

Mai no et podré estimar

La vida de la Lorena és tranquil·la, ordenada, tot està calculat. Un dia, però, apareix en Xavi, un noi que ja treballa i que s’enamora d’ella. L’univers fred i metòdic en què viu la Lorena es veu trasbalsat: no entrava en els seus plans estimar algú ni ser estimada. Alhora, en Xavi veu que hi ha un munt de peces que no encaixen i no es pot treure del cap les paraules de la Lorena: «Mai et podré estimar».

Esperança o llibertat

Esperança o llibertat

»Aquest és un llibre sobre la nostra captivitat, amb reflexions i propostes, molts dubtes, i també algunes certeses. Amb mirades calidoscòpiques a realitats concretes i suggeriments precisos a necessitats complexes. Amb raons i arguments sobre la nostra democràcia, sobirania i independència; amb records per l’1 d’octubre, alguns silencis incomprensibles i el dolor compartit. Sense retrets, amb convicció..»

Juny

Juny

Un calorós dia d’estiu del 1969, tot el poble està preparat per rebre la visita de la Reina Juliana. És una celebració inoblidable, però just quan la monarca està a punt d’entrar al cotxe per marxar, arriben la Hanne Kaan i la seva mare. La Reina, en una acció inesperada, torna enrere, acaricia la galta de la nena i ofereix la mà a l’Anna Kaan.

La paraula més sexi és sí

La paraula més sexi és sí

És una guia informativa nova i sexi sobre consentiment i educació sexual que reflexiona sobre l’assignació de gènere, la llibertat individual per triar qui vols ser i quines relacions vols mantenir, la necessitat de reconèixer els privilegis propis, i planteja diverses maneres de lluitar, individual i col·lectivament, contra el patriarcat i la cultura de la violació.

La invasió dels robots i altres relats de: Economia en Colors

La invasió dels robots i altres relats de: Economia en Colors

Per a la majoria dels mortals, els camins que tria l'economia són obscurs, incomprensibles i misteriosos. Aquest llibre vol fer-los una mica més entretinguts, una mica més accessibles i una mica més... clars.

És complicat

És complicat

David només té set anys, però la vida li ha mostrat ja el seu costat més fosc. La seua veu, curiosa i espavilada, ens condueix pel relat del seu dia a dia, a l'escola i a casa... Va d'aquí cap a allá, viu amb diversos oncles i les seues famílies. Fins i tot se'n podria anar a viure amb un altre parent, al Canadá. La tendresa amb qué David exposa la seua realitat embolcalla el lector i el du cap al descobriment d'una veritat difícil d'empassar

Una semana de cada dos

Una semana de cada dos

He aquí una crónica autobiográfica sobre las relaciones sociales entre los padres divorciados y sus hijos, a través del humor, la ternura y la delicadeza.

Siega

Siega

Antes, las personas morían por causas naturales. Existían asesinos invisibles llamados enfermedades, el envejecimiento era irreversible y se producían accidentes de los que no se podía regresar. Ahora, todo eso ha quedado atrás: la gente tiene que morir. Y esa es la tarea de los segadores. Porque en un futuro donde la humanidad controla la muerte, ¿quién decide cuándo y cómo sembrarla?

L'estiu de les cireres

L'estiu de les cireres

L'han somniada, l'han dissenyada i han transportat troncs entre tempestes hivernals, i finalment ho han aconseguit: els dos nois ja tenen la seva casa a dalt d'un arbre. Des d'allà, entre les blanques flors del cirerer, poden contemplar el llac. La nit que hi dormen, es prometen amistat eterna. Arriba l'estiu, un estiu feliç... fins que arriba també la primera …

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.