Biblioteca Municipal de Mont-ras Mont-ras

HORARIS

OBERT DE DILLUNS A DIVENDRES DE 16 A 19 H.

CONTACTE

Pl. de l'Ajuntament, 1

17253 Mont-ras

Tf. 972301292

biblioteca@mont-ras.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

La memòria de l'aigua

La memòria de l'aigua

Aquesta és la història de tres generacions de dones: la Clemència, rossa com un fil d’or, nascuda a Bellparatge a finals del segle XIX; la seva filla Rosalia, que viurà tot el procés d’industrialització, i la Núria, neta de la Clemència, que lluitarà per tenir la formació, la llibertat sexual i l’amor que no van tenir mai la seva mare ni la seva àvia.

El latido de la tierra

El latido de la tierra

Alira, hereva de la mansió i les terres que la seva família conserva des de fa generacions, es debat entre mantenir-se fidel als seus orígens o adaptar-se als nous temps. Quan creu trobar la resposta als seus dubtes, una misteriosa desaparició pertorba l'aparent calma que regnava a la casa, l'única habitada en un petit poble abandonat. Un gest de la destinació l'obligarà a enfrontar-se al seu passat i a qüestionar-fa per a ella havia estat immutable.

Tast d'estrelles

Tast d'estrelles

Som a l’any 1982 i a en Josep Maria li acaben d’anunciar que la seva mare, Francisca Ricou,ha mort. Era una dona implacable que amb mà de ferro va ser capaç de crear i conduir un imperi del cava. Una misteriosa carta, del que sembla un antic xantatge, durà en Josep Maria a remenar en el passat familiar mentre brega amb un present complicat. La Francisca viu amb el seu pare, un alcohòlic que la maltracta i que no és capaç de tirar endavant la seva propietat.

Terra alta

Terra alta

Un crim terrible sacseja l'afable comarca de la Terra Alta:els propietaris de la seva major empresa, Gràfiques Adell, apareixen assassinats després d'haver estat sotmesos a atroces tortures. S'encarrega de el cas Melchor Marín, un jove policia i lector voraç arribat des de Barcelona quatre anys enrere, amb un fosc passat a coll que l'ha convertit en una llegenda del cos i que creu haver enterrat sota la seva vida feliç com marit de la bibliotecària del poble i pare d'una nena anomenada Cosette.

El pintor de almas

El pintor de almas

Barcelona,1901. La ciutat viu dies de gran agitació social. La fosca misèria dels més desfavorits contrasta amb l'elegant opulència de les grans avingudes, on ja destaquen alguns edificis singulars, símbol de l'arribada del Modernisme. Dalmau Sala, fill d'un anarquista ajusticiat, és un jove pintor que viu atrapat entre dos mons. D'una banda, la seva família i Emma, la dona que estima, són ferms defensors de la lluita obrera....

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.