Biblioteca Pere Calders Llançà

HORARIS

Biblioteca tancada per obres de reforma i ampliació fins a nou avís

CONTACTE

Pl. Major, s/n

17490 Llançà

Tf. 972121470

biblioteca@llanca.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

L'altre cap del fil

L'altre cap del fil

Per una vegada que la Lívia aconsegueix convèncer en Salvo que es faci fer un vestit a mida,resulta que tot s’ha d’aturar perquè la víctima de l’homicidi que ha d’investigar és ni més ni menys que la modista.

Un bon cel

Un bon cel

La tardor del 2010, la ciutat d'Olot es va commocionar en coneixer la detenció de Joan Vila Dilme, un zelador que havia propiciat la mort d'onze persones grans a la residencia geriàtrica de La Caritat.

El fill del xofer

El fill del xofer

Ascens i caiguda del periodista i advocat Alfons Quintà: un relat magistral sobre les clavegueres del poder a Catalunya. Arran de la figura fosca i perversa d’Alfons Quintà (Figueres 1943-Barcelona 2016)

L'àngel de Munic

L'àngel de Munic

Munic, any 1931. Falten poques setmanes perquè unes eleccions històriques atorguin el poder als nazis. El comissari Siegfried Sauer i el seu adjunt Mutti Forster s'enfronten a un torn de dissabte avorrit quan el director de la policia els avisa d'un cas d'assassinat al número 16 de Prinzregentenplatz, on viu el secretari del partit nacionalsocialista Adolf Hitler.

El destí dels herois

El destí dels herois

Les primeres albors del segle XX a Europa porten aires d'esperança i d'innovació. En aquest ambient vibrant i encoratjador, enmig del París bohemi i del Madrid castís neixen dues belles histories d'amor.

L'aigua que vols

L'aigua que vols

La Marie Tremblaypierre aprofita la bonança de l'estiu quebeques per organitzar una trobada familiar a l'antic xalet de vacances. L'excusa de celebrar el setanta-sise aniversari es forçada, pero les filles i el fill no s'hi capfiquen: rememorar els banys al llac i reviure la infantesa els sembla una bona idea per retrobar-se al cap de tant de temps.

La dona de la seva vida

La dona de la seva vida

El Joel, el Raimon i la Victòria són els germans Estrada. Malgrat que cadascun viu en una punta de món, es mantenen molt units. Una investigació periodística, però, ho posa tot en risc. El Joel, director de documentals, aviat s’adonarà que hi ha descobertes que fan trontollar els sentiments, sacsegen la vida i obliguen a reescriure el passat.

Largo pétalo de mar

Largo pétalo de mar

En plena Guerra Civil española, la pianista Roser Bruguera y el médico Víctor Dalmau, ambos jóvenes e intrépidos, se ven obligados a abandonar Barcelona, cruzar los Pirineos y exiliarse en Francia.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.