Agenda

Intel·ligència artificial: Riscos i oportunitats, a càrrec de Karina Gibert

Conferència, xerrada

La Biblioteca Julià Cutiller participa de nou al projecte BiblioSTEAM per fomentar el coneixement científic i tecnològic. El projecte pretén fomentar el coneixement i les disciplines científiques i tecnològiques entre els usuaris de les biblioteques de les comarques gironines. És un projecte coordinat pel Servei de biblioteques de la Diputació de la Diputació de Girona, que compta amb el suport de dues entitats per dur-lo a terme: l'ACDIC (Associació Catalana de Divulgadors Científics) i l'empresa Innova't Educació per als tallers de robòtica i programació (adreçats a infants i joves). 

En aquesta conferència es donen a conèixer les darreres investigacions de ciència de frontera en aquest àmbit, a escala internacional, guiats per experts internacionals de renom, en primera persona, i es consciencia socialment sobre la importància de la ciència com a factor de progrés. En darrer lloc, es planteja un debat sobre l'ètica que acompanya determinats usos de la IA, i com la societat civil i els diferents actors socials poden potenciar-ne un ús beneficiós en el moment actual de transformació digital.


La Dra. Karina Gibert, de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) és llicenciada i doctora en Informàtica, i està especialitzada en intel·ligència artificial (IA) i big data. Ha guanyat nombrosos premis, entre els quals destaquen l'Ada Byron 2022, les mencions d'honor del Premi Creu Casas 2021 i 2022, i el Premi DonaTIC 2018.


 

Tornar a l'Agenda
Pàgina principal biblioteca
CONTACTE

C/ Lleó I, 2

17240 Llagostera

Tel. 972830008

biblioteca@llagostera.cat

HORARIS

Matins: dimarts i dijous, de 10 a 13.30 h, i dissabtes, de 10 a 13 h
Tardes: de dilluns a divendres, de 15.30 a 19.30 h
....................................
JULIOL I AGOST
Matins: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h
Tardes: dimarts i dijous, de 15.30 a 19.30 h

SEGUEIX-NOS!