Biblioteca Carles Bosch de la Trinxeria La Jonquera

HORARIS

Horari d'hivern:
-Dilluns, dimecres i divendres, d'11 h a 14 h i de 15 h a 18 h
-Dimarts i dijous, de 12 a 14 h i de 15 a 19 h
Horari d'estiu:
-De dilluns a divendres, de 9:00 h a 15:00 h
Bibliopiscina:
-Juliol i agost, de dilluns a divendres, de 14:00 h a 18:00 h

CONTACTE

C. Major, 101, 2n

17700 La Jonquera

Tf. 972554338

biblioteca@lajonquera.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

La paràbola del sembrador. Octavia E. Butler

La paràbola del sembrador. Octavia E. Butler

L’any 2024, els Estats Units trontollen, a punt de caure a l’abisme de la bogeria. El país pateix desastres ambientals desbocats, crisis econòmiques i caos social.Lauren Olamina, de quinze anys, la filla d’un predicador que viu a Los Angeles, està protegida del perill pels murs de la seva comunitat. Tot i això, el seu món segueix el dictat de la por, i ella pateix hiperempatia: sent el dolor físic de la gent que l’envolta com si fos propi.

Imago. Octavia E. Butler

Imago. Octavia E. Butler

Els humans i els oankali s’han aparellat des que els alienígenes van arribar per primera vegada a la Terra. Els oankali van començar un projecte de cria, amb l’esperança de crear una raça interestel·lar. En Jodahs és un híbrid d’humà i oankali, però quan comença la transformació a l’edat adulta veu que s’està convertint en ooloi. Si pot dominar la seva nova identitat, podria ser el salvador de la humanitat o podria destruir aquesta nova raça.

Al llac. Maria Barbal

Al llac. Maria Barbal

La Nora, una nena de dotze anys, viu l’experiència deliciosa d’anar els diumenges al llac, un indret molt bell i tranquil de colors canviants. Hi va amb una colla d’adults, menys el Quim, un nen de cinc anys. Tots tenen els seus anhels; ella els observa i no sempre els entén, però, a causa d’un conflicte entre els grans i de l’audàcia del Quim, l’últim matí al llac la Nora despertarà sobtadament de la infantesa.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.