Biblioteca Octavi Viader i Margarit Sant Feliu de Guíxols

HORARIS

Dilluns a divendres
de 10h a 13h i de 15h a 19h
Dissabte
de 10h a 13h

CONTACTE

C. Joan Surís, 28-34

17220 Sant Feliu de Guíxols

Tf. 972324057

biblioteca@guixols.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

L'estret camí entre desitjos

L'estret camí entre desitjos

PATRICK ROTHFUSS torna al món de l'Assassí de Reis amb una novel·la curta i il·lustrada protagonitzada per en Bast, un dels personatges més estimats dels lectors. Si en Bast sap fer bé alguna cosa, és negociar. Veure'l tancar un tracte és veure treballar un artista..., però fins i tot el pinzell d'un mestre pot equivocar-se. Quan en Bast rep un regal i l'accepta sense oferir res a canvi, el seu món comença a trontollar.

Fin de gira

Fin de gira

Zoe Clark es hija de una estrella del rock y ha pasado sus dieciséis años de vida de ciudad en ciudad durante las giras mundiales de su padre. Hasta que, un buen día, sus padres anuncian su divorcio y ella y una maleta con todas sus cosas acaban en el pequeño pueblo perdido donde creció su madre. Nunca antes ha ido al instituto, ha tenido trato con gente de su edad ni sabe, en realidad, lo que es tener una vida normal.

Lily va de paseo

Lily va de paseo

A Lily le gusta salir a pasear con su perrita Nicki. Con ella se siente segura de ir al campo y de pasear por la ciudad. Lo que no sabe es que Nicki la protege de peligros que se esconden en los árboles, las calles y las ventanas. Es una tarea agotadora, pero vale la pena. Al final Nicki obtiene como recompensa un buen descanso y la satisfacción de cumplir con su tarea de guardiana.

Memento Monstrum

Memento Monstrum

No llegeixis aquest llibre! Ho passaràs molt malament, perquè són les memòries, força autèntiques, del comte Dràcula. Hi parla amb tots els ets i uts de les criatures més horroroses: ietis gegantins, malvats homes llop, peixos viscosos terrorífics...

Què és això de l'amor, minimoni?

Què és això de l'amor, minimoni?

Torna la Minimoni, el personatge més tendre i curiós de Rocio Bonilla, amb una pregunta: «Si l'amor no es pot veure, ni olorar, ni tocar… Com poden saber què és?»

La Bestiola del Llibre

La Bestiola del Llibre

La Bestiola del Llibre se sent una mica sola a casa seva. Vine a fer-li companyia! Aixopluga-la de la pluja, explica-li una història, sacseja-la, bufa, rasca, gira, doblega… però, sobretot, no t’oblidis de netejar-te bé els dits de les mans abans d’entrar! Marjolaine Leray converteix el llibre en un teatre per viure una aventura completament... increïble!

La passadora

La passadora

Acabada la Guerra Civil, a Bescaran, un poblet de l’Alt Urgell, els del bàndol guanyador dominen el poble i la família de la Sol les està passant magres perquè el seu pare ha hagut de fugir i refugiar-se a França. La història d’una dona que arriscava la vida per ajudar a travessar la frontera per les muntanyes.

Els dies robats

Els dies robats

En un petit poble dels Pirineus, un grup de persones vingudes de llocs diferents hi fan un recés dedicat al ioga i al pilates. S’allotgen tots en una casa a prop del poble. Arran d’una ordre governamental, es veuen obligats a allargar indefinidament l’estada

Lo que sabe la señorita Kim

Lo que sabe la señorita Kim

Las ocho mujeres que protagonizan estos relatos tienen edades muy dispares, pero todas se enfrentan a grandes desafíos: el machismo que las circunda a diario, la familia que las silencia, el medio laboral que las discrimina, algunas amistades inconsistentes o el imparable paso del tiempo.

Otra gran obra maestra del cine

Otra gran obra maestra del cine

La primera parte de esta historia tiene lugar en 1947. Un soldado americano con problemas que regresa de la guerra se encuentra con su talentoso sobrino de cinco años, al que le deja una impresión indeleble para luego desaparecer durante veintitrés años.

Ofert a les mans, el paradís crema

Ofert a les mans, el paradís crema

Efervescència i melancolia: una novel·la sobre l’amistat en un món abocat al col·lapse. La Rita viu a la Colònia, dalt d’un cim on homes cansats buiden una mina a punt d’esgotar-se. Des d’allí, contempla el poble enfonsat a la vall, i els boscos que, tot d’una, comencen a cremar. En Líton, que va créixer a ciutat, apaga el foc amb la resta de joves del Servei.

El temps de les magranes

El temps de les magranes

El debut literari de Caterina Karmany: la història de tres generacions de dones que gràcies a l’amistat i a la seva empenta se sobreposen a les circumstàncies adverses.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.