Biblioteca Octavi Viader i Margarit Sant Feliu de Guíxols

HORARIS

De dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 15 a 19 h
Dissabtes, de 10 a 13 h

CONTACTE

C. Joan Surís, 28-34

17220 Sant Feliu de Guíxols

Tf. 972324057

biblioteca@guixols.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

El gran roure vell i la festa d’aniversari

El gran roure vell i la festa d’aniversari

En aquest PRECIÓS LLIBRE DE POESIA t’embarcaràs en un viatge amb l’Os i els seus amics a través de les estacions de l’any. Mentre preparen una FESTA D’ANIVERSARI MÀGICA per al GRAN ROURE VELL, diverteix-te amb un munt de DETALLS que TROBARÀS al llarg del camí.

Els Robotots al jardí de les Hespèrides

Els Robotots al jardí de les Hespèrides

La nau HMIS Hèrcules té la pitjor tripulació interestel·lar que hagi sortit mai de la Terra. Sort en tenen, dels seus robots, que s’encarreguen de les missions que no vol fer ningú amb dos dits de front! La tercera missió dels Robotots: anar al planeta-jardí Hespèrides i agafar una poma d’or d’un valor incalculable. Però hi ha un petit obstacle: el guardià del jardí és Ladó, un drac de cent caps. A t

El cavall taronja

El cavall taronja

Un cavall taronja està desesperat per trobar el seu germà perdut, però l’única pista que té és la meitat d’una foto antiga. El cavall decideix fer un anunci, però les respostes que rep el fan perdre l’esperança. Aleshores, un dia, el cavall taronja es troba amb un cavall castany i de seguida es fan bons amics. Casualment, el cavall castany també té la meitat d’una foto antiga. Podria ser el germà perdut que el cavall taronja ha estat buscant?

Bona nit, cranc

Bona nit, cranc

El Peix i el Cranc són molts bons amics, sempre estan l’un per l’altre. Quan arriba l’hora d’anar a dormir, el Cranc està a punt d’adormir-se, però el peix encara està ben despert i es pregunta: Què és aquest soroll? I si els extraterrestres ens segresten mentre dormim? I si plou granotes? Què passaria si. . . moltes coses?! Un àlbum il·lustrat humorístic i intel·ligent sobre la importància de compartir les pors i les grans emocions amb un amic de confiança.

Las gallinas del Sr. Watson

Las gallinas del Sr. Watson

El Sr. Watson quiere a sus gallinas y sus gallinas le quieren. Cada mañana, él y el Sr. Nelson las cuentan. Pero la colección de gallinas del Sr. Watson crece. Al final, hay gallinas en el fregadero, en la cama… ¡incluso en el baño! ¿Qué harán con las gallinas? ¿Qué pasa cuando estas se escapan?

Al bosc s'hi ha d'arribar quan encara és fosc

Al bosc s'hi ha d'arribar quan encara és fosc

Al bosc s’hi ha d’arribar quan encara és fosc és un recull de contes escrit amb una llengua viva i vibrant que explora la por de conformar-se, l’equilibri —o desequilibri— entre la ràbia que crema i la resignació que es guarda molt endins, el desig de viure altres vides, i amb altres persones, les relacions de parella que s’encallen, que no acaben de fluir i, en general, la vida que se’ns escapa sense que puguem acabar d’atrapar-la ni d’acceptar-ne les renúncies.

Com un batec en un micròfon

Com un batec en un micròfon

Amb el carnet de conduir acabat d’estrenar, la Gabriela puja a passar l’estiu al poble de l’avi, on guanyarà el primer sou fent la substitució de la bibliotecària durant les vacances. És el dia de Sant Joan, i al cap li reverberen en sentits oposats l’espessor d’una ressaca i la lleugeresa de saber que, tard o d’hora, les amigues li perdonaran que ahir desaparegués amb la cita d’una d’elles.

Els plats més picants de la cuina tàrtara

Els plats més picants de la cuina tàrtara

Més enllà dels Urals, regna el matriarcat de la bella Rosalinda. Ella se sent massa jove per convertir-se en àvia, però l’intent de fer avortar la seva filla Sulfia fracassa i neix la seva neta Aminat. Per primera vegada, l’autoritària Rosalinda es troba cara a cara amb una criatura de trets tàrtars, com ella, a qui estima amb tot el seu cor i ànima. A partir d’aquest moment l’àvia viurà determinada a millorar la sort de la seva neta.

Tots els contes

Tots els contes

El present volum aplega la totalitat dels contes escrits per Maria Barbal fins ara, tant els publicats en volums com els esparsos en publicacions periòdiques o en antologies temàtiques i, també, contes encara inèdits, que s’ofereixen en primícia.

Por culpa de una flor

Por culpa de una flor

La protagonista de esta historia vive en una aldea tan solo habitada por perros y salamanquesas. Todos los pueblos cercanos se han vaciado, todas las tierras parecen yermas. En la suya, o en lo que queda de ella, crece una flor que le recuerda los tiempos mejores. Que trae de vuelta la algarabía del pueblo y la fertilidad de los campos. Mantener con vida a esa flor es lo único que desea.

Lo que más me gusta son los monstruos 2

Lo que más me gusta son los monstruos 2

Karen Reyes está creciendo. Y ahora, bajo la tutela de su hermano Deeze, mucho más relajada que la que imponía su madre, empieza a descubrir quién es en realidad. ¿No es ese el mayor misterio de nuestras vidas? Para llegar al fondo de su propia identidad, Karen tiene que seguir investigando las extrañas circunstancias que rodearon la muerte de su vecina Anka, empezando por los secretos que alberga el edificio mismo donde vive.

Nowhere girl

Nowhere girl

Esta es la historia de Magali, una niña de 11 años que crece en la década de 1990: una estudiante de secundaria que se encuentra perdida en ese complejo periodo entre la niñez y la adolescencia. Sin poder evitarlo, Magali desarrolla un profundo miedo al fracaso, a la escuela, a las personas y a su propio cuerpo cambiante. Como una «Alicia en el país de las maravillas», se refugia entonces en el universo paralelo de los Beatles nutrido por su música y por sus deslumbrantes colores…

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.