Biblioteca Octavi Viader i Margarit Sant Feliu de Guíxols

HORARIS

Dilluns a divendres
de 10h a 13h i de 15h a 19h
Dissabte
de 10h a 13h

CONTACTE

C. Joan Surís, 28-34

17220 Sant Feliu de Guíxols

Tf. 972324057

biblioteca@guixols.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Hollywood Studios

Hollywood Studios

Ha passat algun temps des que va resoldre el seu primer cas, a La Barberia, però la periodista i escriptora Voldemar està més activa i motivada que mai. De fet, està molt feliç perquè una de les seves novel·les serà portada al cinema, a Hollywood. Quan el productor la convida a visitar els estudis i a conèixer l'equip d'artistes i tècniques que faran la pel·li, Voldemar es mostra entusiasmada.

Endevina què menjo!

Endevina què menjo!

Desplega les solapes d’aquest llibre i descobreix quins són els plats preferits del teixó, el talp, la guineu, el mussol… Potser ja saps que els animals salvatges no s’alimenten només d’herba i fruits del bosc, oi? Ara, amb aquest llibre, veuràs que alguns tenen gustos ben particulars.

Petits poemes de casa

Petits poemes de casa

Un poemari inspirat en els objectes de casa. Poemes que ens parlen de les coses senzilles, evoquen jocs d’infància, certa nostàlgia, records, quotidianitat i humor, construïts amb versos lliures i estructures variades amb molt de ritme.

101 maneres de llegir a tothora

101 maneres de llegir a tothora

Un llibre que celebra el plaer de llegir en una recopilació tendra i humorística de les postures que adopten els nens i les nenes quan s’endinsen en la lectura: sota la taula, amb els peus enlaire, amagats entre els llençols... Quina és la teva preferida?

Diari esmorzar

Diari esmorzar

Hi ha tants esmorzars com els dies té l’any. Cada esmorzar té un gust especial i li correspon un estat d’ànim determinat. Alicia Bululú ha creat un inventari d’esmorzars en forma de poemes que ara presenta amb ganes que puguin trencar la monotonia matutina dels seus lectors i de les seves lectores i que serveixin d’esperó perquè en endavant aquests lectors i aquestes lectores els visquin amb més consciència i plaer al paladar.

Llengües del món

Llengües del món

Al món hi ha milers de llengües. I a les seves paraules, expressions, històries, jocs, totes hi guarden un tresor. Llengües molt parlades, però també molt poc parlades, fins i tot llengües que es van deixar de parlar i s’han recuperat. Llengües xiuxiuejades, inventades, prohibides, de signes... Milers de llengües.

Res és veritat

Res és veritat

Una mare amb ansietat que truca als fills tothora per tranquil·litzar-se, un pare obsessionat amb la higiene que sempre està a punt per desinfectar-ho tot i a tots, un germà gran que és el centre de totes les atencions. La família de la Veronica, la protagonista, és d’allò més peculiar, fins i tot per educar els fills, la sobreprotecció és tal que tenen prohibit anar amb bicicleta, nedar o jugar al pati amb els amics.

Els fills adormits

Els fills adormits

Guanyadora de diversos premis a França, profundament commovedora i escrita en un estil sobri i addictiu, Els fills adormits retrata la solitud de les famílies, el silenci, la vergonya i la negació davant d’una malaltia nova, desconeguda i terriblement estigmatitzada.

Digue'm boig

Digue'm boig

El popular periodista i actor Roger de Gràcia explica per primera vegada la depressió que pateix des que van començar els primers símptomes el dia del seu desè aniversari. Un llibre colpidor, ple d’humor i autoparòdia, que és un cant de dolor però també un crit d’esperança per a tanta gent que calla i que ho viu d’amagat.

Chevreuse

Chevreuse

Jean, l’habitual alter ego de Modiano, evoca des del present de la setantena la primavera dels seus vint anys, quan la freqüentació de dues dones (la Camille i la Martine) i els escenaris per on elles es movien el va fer recordar uns fets de la infantesa que havia oblidat.

Encara maten els cavalls

Encara maten els cavalls

A finals del segle XXI el món està en reconstrucció després de la situació límit a la qual l'ha portat l'ésser humà. Però hi ha una multitud de gent, els no-ningú, descendents de les classes més desafavorides, que encara viuen al marge de la societat. L'Aura i en Víctor són dos d'aquests desnonats socials, i es veuran immersos en una terrible peripècia per tal de tirar endavant.

Arte Toda la Historia

Arte Toda la Historia

Una guia a través d'un recorregut per les imatges més icòniques del món, les que ens trobem quan visitem una galeria o observem a una portada d'una novel·la. Ordenat cronològicament, segueix l'evolució del desenvolupament artístic període a període. Tots els gèneres artístics, des de la pintura i l'escultura fins a l'art conceptual i l'art de la performance.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.