Biblioteca Mar de Llibres de l'Estartit Torroella de Montgrí

HORARIS

Horari de setembre a juny
Matins: dimarts, dijous i dissabtes, de 10 a 13.30 h
Tardes: de dilluns a divendres, de 15.30 a 19.30 h

Horari Estiu: del 25 de juny al 7 de setembre:
Matins: de dilluns a dissabte de 10 a 14h
Tardes: dilluns i dijous de 15 a 18h

CONTACTE

C. de Guillem de Montgrí, 31

17258 Torroella de Montgrí

Tf. 972750217

biblioteca@emdlestartit.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Doce césares de Mary Beard

Doce césares de Mary Beard

La fascinante historia de cómo las imágenes de los emperadores romanos han influido en el arte, la cultura y la representación del poder durante más de dos mil años.

Refugiado de Emmanuel Mbobela

Refugiado de Emmanuel Mbobela

Refugiado es el testimonio en primera persona de la odisea que supone para muchos africanos viajar a Europa persiguiendo la idea de una vida mejor, y ofrece una nueva perspectiva de esta crisis global que todos parecemos querer ignorar.

La Vall de la Llum de Toni Cruanyes

La Vall de la Llum de Toni Cruanyes

Toni Cruanyes s’allunya, en aquesta obra narrada per ell mateix, de la seva faceta més periodística per oferir-nos un retrat íntim, lúcid i precís. La Vall de la Llum, un poble de canyes, vent i fang, es desperta a la modernitat a través de les vivències amb què una família pagesa s’obre pas en un món que es transforma molt de pressa. Un relat verídic però escrit com una novel·la, amb un alt contingut dramàtic i evocador.

La dona de la seva vida de Xavier Bosch

La dona de la seva vida de Xavier Bosch

El Joel, el Raimon i la Victòria són els germans Estrada. Cadascú viu en una punta de món. Un fet, però, els uneix. Una investigació periodística, en canvi, ho posa tot en risc. El Joel, director de documentals, aviat s’adonarà que hi ha descobertes que fan trontollar els sentiments, sacsegen la vida i obliguen a reescriure el passat.

La mansión de los chocolates. Los años inciertos de Maria Nikolai.

La mansión de los chocolates. Los años inciertos de Maria Nikolai.

La tercera novela protagonizada por la familia Rothmann pone fin a la saga de La mansión de los chocolates, y transcurre entre Stuttgart, Berlín y Nueva York mientras el mundo vive tiempos inciertos.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.