Biblioteca Municipal de Celrà Celrà

HORARIS

Horari d'hivern (del 12 de setembre a l'1 de juny):
Matins: dimecres, divendres i dissabtes, de 10 a 13.30 h
Tardes: de dilluns a divendres, de 16 a 20 h
Horari d'estiu (del 3 de juny al 8 de setembre)
Matins: dilluns, dimecres, dijous i divendres, de 10 a 13.30 h
Tardes: de dilluns a dimecres, de 16 a 20 h

CONTACTE

Ctra. de Juià, 46

17460 Celrà

Tf. 972494141

biblioteca@celra.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Niñas techie

Niñas techie

Descubre en este libro como aprender a programar todo lo que puedas imaginar.

La bellesa del final

La bellesa del final

Una dia, una vella tortuga decideix descobrir què és el final. Aprendrà moltes coses, entre elles, que hi ha bellesa en el final.

Els testaments

Els testaments

Quinze anys després dels fets d’El conte de la Serventa, el règim teocràtic de la República de Galaad, tot i haver entrat en decadència, s’aferra al poder. Les vides de tres dones radicalment diferents convergeixen en aquest moment crucial; dues han crescut a bandes oposades de la frontera, l’una a Galaad, com a filla d’un Senyor d’alt rang, i l’altra al Canadà, on participa en les manifestacions contra la dictadura i en segueix amb horror les notícies a la televisió...

Metal·lúrgia

Metal·lúrgia

El narrador d’aquesta història es recupera d’una operació en una residència d’Estragó de Dalt, un poble que sobreviu econòmicament gràcies a la Companyia Metal·lúrgica: una empresa local que utilitza dracs com a mà d’obra. Les dragues —perquè són totes de sexe femení— fonen el metall als seus estómacs a canvi d’un salari mínim a base de cavallers i princeses perfectament comestibles, mentre es dediquen a la investigació científica d’alt nivell...

La vastitud

La vastitud

La vastitud són tres escriptors instal·lats davant un horitzó, el Delta de l’Ebre. Allà componen tres relats al llindar de l’obsessió, que els encamina cap a soledats futures.

En islas extremas

En islas extremas

Una ópera prima espléndida… En islas extremas es una suerte de diario personal de las Orcadas —su geología sobrenatural y su historia mística—, desde la perspectiva excepcional de alguien que es a la vez nativa y extranjera en aquellas tierras. (New York Time Book Review).

 Maneres de viure

Maneres de viure

Maneres de viure comença com una melodia suau que es va convertint en un thriller trepidant i actual que et deixa sense alè a mesura que avança. Però també és una novel·la dins d’una altra novel·la, en la qual ficció i realitat es confonen. Tot comença quan un escriptor es retroba amb el guitarrista i cantant d’un grup de rock que admirava en la seva joventut i decideix entrevistar-lo per a explicar la seva història.

El preludi

El preludi

El preludi és una obra magna que William Wordsworth, el poeta més longeu i més important del Romanticisme anglès, va anar escrivint i reescrivint durant gairebé cinquanta anys.

Som tempesta Històries col·lectives que han canviat el món

Som tempesta Històries col·lectives que han canviat el món

Les històries sempre ens parlen d’herois solitaris, però la vida quotidiana està feta de victòries acomplides per persones ordinàries que han sabut posar-se d’acord i aplegar-se per aconseguir grans objectius comuns.

Còmics per a un món estrany

Còmics per a un món estrany

Còmics per a un món estrany transporta el lector a través del temps i l'espai, de la mà de personatges que han fet d'aquest il·lustrador un fenomen viral a les xarxes.

Apologia de l’Empordà. De Banyuls a les illes Formigues

Apologia de l’Empordà. De Banyuls a les illes Formigues

A Xavier Febrés , li agrada l'Empordà, l’ha recorregut amb un deteniment especial i descabdella una història que encaixa totes les peces gràcies a l’estil consolidat a l’hora de mirar el món i invitar a gaudir-ne.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.