Biblioteca Ramon Bordas i Estragués Castelló d'Empúries

HORARIS

Matins: dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 13.30 h.
Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

CONTACTE

Pl. de les Monges, 2

17486 Castelló d'Empúries

Tf. 972250611

biblioteca@castello.cat

SEGUEIX-NOS!
Participa de les activitats programades!

AGENDA

Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Victoriosa

Victoriosa

L’Abigail és una psicòloga que ha fet carrera dins l’exèrcit. Atén veterans de les guerres d’Israel que pateixen trastorns posttraumàtics i dissenya programes d’instrucció. Experta en la psicologia de l’acte de matar en combat, això fa d’ella una dona escoltada per les forces armades, el més masculí dels poders.

Persianas metálicas bajan de golpe

Persianas metálicas bajan de golpe

En un món futur, una dona madura viu amb Flor Azul, un dron a través del qual manté converses amb la seva amiga Bibi, que en realitat és la veu d'una actriu. Es tracta d'un món repressiu regit per la societat virtual, les empreses de paqueteria i els programes del cor.

Trencar el cercle

Trencar el cercle

Lily té una relció idíl·lica relació amb Ryle Kincaid, un neurocirurgià brillant, però quan reapareix l’Atlas, el seu primer amor, tot canvia i la relació comença a veure's amenaçada.

Chevreuse

Chevreuse

Jean evoca des del present la primavera de 1965: aleshores tenia vint anys i freqüentava dues dones. Una relació que el va dur a recordar uns fets de la infantesa que havia oblidat del tot.

Los adversarios

Los adversarios

Els germans Malloy, Kirk i Rusty, són dos advocats d'èxit, que van heretar el bufet del seu pare, quan el van empresonar per haver assassinat la seva dona. Ara, Kirk i Rusty només es parlen quan és necessari i el bufet ha entrat en decadència.

Cònan: claus vermells

Cònan: claus vermells

Un viatge al món èpic i salvatge d’Hibòria a través de dues aventures protagonitzades per Cònan, el guerrer més temut de tots els temps.

Descampados

Descampados

El descampat és una terra sense memòria, sense passat o sense futur. És el present rotund de les persones que el van habitar en tota la seva esplendor. És un lloc fora del temps, abandonat, lliure, com un paradís perdut.

El meu jo gastronòmic

El meu jo gastronòmic

A partir d’anècdotes, àpats amb personatges excèntrics i escenes humorístiques al voltant d’una taula, Fisher explica l’evolució de la seva fam insaciable, amb una prosa sòlida, alegre i propera.

Sí, lo hice

Sí, lo hice

Una novel·la que parla de les dones d'avui i les seves maneres de viure, de l'afany per escriure bé i d'arribar a les màximes possibilitats d'una mateixa.

La foscor dels nostres dies

La foscor dels nostres dies

Mildred Harnack, una jove nord-americana, viu a Berlín quan el nazisme comença a despuntar. En pocs mesos passarà d’estudiar literatura i impartir classes a la universitat a ser al centre de la lluita contra el règim nazi.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.