Biblioteca Ramon Bordas i Estragués Castelló d'Empúries

HORARIS

Matins: dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 13.30 h. Dissabtes de 10 a 13 h.
Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

CONTACTE

Pl. de les Monges, 2

17486 Castelló d'Empúries

Tf. 972250611

biblioteca@castello.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Tiberi Cèsar

Tiberi Cèsar

La història de Tiberi, fill de Lívia, successor d'August, segon emperador de Roma, home d'esperit torturat, enamorat, taciturn, cruel, culte. Aquesta és la història de la ciutat que va bastir el seu domini sobre mig món: lleis, marbre i rapinya.

Bridge

Bridge

Les eleccions sempre han paralitzat la Bridget Kittinger, un problema relacionat amb la seva mare, una neurocientífica turmentada. Mentre buida la casa de la mare morta, Bridget troba un objecte estrany al congelador.

Els dies previs

Els dies previs

Un recull de narracions magnètiques, enlluernadores i depurades. Un catàleg afuat de les grandeses i misèries de la societat contemporània, tensades per l'arc de la força literària.

Un jardí de delícies terrenals

Un jardí de delícies terrenals

Primera novel·la del quartet Wonderland, de Joyce Carol Oates. Clara Walpole, la filla d’uns grangers emigrants, viu desesperada per escapar d’una existència atzarosa plena de violència i pobresa. Per no repetir els errors de la seva mare, lluita per la seva independència en les relacions que estableix amb els homes.

Contenido

Contenido

Una novel·la sobre la bombolla dels mitjans de comunicació digitals. Una crítica a internet dels algorismes, la megalomania i el consum irracional.

L'últim telecadira

L'últim telecadira

Aspen, 1941: Rachel Brewster és esquiadora i competeix als campionats nacionals. Rachel es queda embarassada i el seu fill, l’Adam, creix a prop dels avis, en una família que desafia les convencions i evita les preguntes sobre el passat.

Mirafiori

Mirafiori

Valentina Barreiro i el narrador d'aquesta història comparteixen un secret des de l'adolescència. Ara, quan ja tenen més de quaranta anys, Valentina és una actriu d'èxit i ell un home sense fortuna. Un home que ja només l'estima com pot.

La Quarta noia per l'esquerra

La Quarta noia per l'esquerra

Mentre Europa pateix la Primera Guerra Mundial, a Barcelona hi arriba l’Amadeu, un noi de pagès acabat de sortir del seminari. Busca una ballarina amb qui el seu pare havia viscut una aventura i només en té una pista: és la quarta noia per l’esquerra d’una foto que duu a la jaqueta.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.