Biblioteca Ramon Grabolosa i Puigrodon Castellfollit de la Roca

HORARIS

Dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 15.30 a 18.30 h
Dimecres, de 15 a 18 h

CONTACTE

C. de Migdia, 1

17856 Castellfollit de la Roca

Tf. 972294292

biblioteca@castellfollit.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Paraules que tu entendràs

Paraules que tu entendràs

Paraules que tu entendràs és un retrat esmolat de la convivència. Una novel·la que explora les relacions de parella, els secrets de cadascú i l’ús que fem de la veritat. Amb una combinació de tendresa i ironia, de nostàlgia i recerca constant de la bellesa, els personatges es mouen pels replecs de l’ànima, disposats a emocionar-nos.

Caminant per l'Alta Garrrotxa

Caminant per l'Alta Garrrotxa

El fotògraf tortellanenc Esteve Serra ha tret a la llum el llibre Caminant per l’Altra Garrotxa, un recopilatori d’imatges que plasmen com és la vida actualment a l’Alta garrotxa. El llibre ve a ser una continuació actualitzada del Caminant per l’Alta Garrotxa, publicat l’any 1984, tot i que es desmarca de les explicacions i es centra més en les fotografies.

Després de la batalla

Després de la batalla

Després de la Batalla, malgrat ser presentada tot just com una ucronia, és a dir, com una ficció sobre fets històrics que, tot i ser versemblants, no han esdevingut mai, en realitat va molt més enllà i és una molt seriosa reflexió sobre la nostra història i els nostres valors. La pregunta que dóna lloc a tota la trama és molt senzilla i enginyosa alhora: què hauria passat si el resultat de la batalla de Las Navas (1212) i de la batalla de Muret (1213) haguessin estat diferents?

Mentides consentides

Mentides consentides

Hi ha un assassí en sèrie que corre lliure per la ciutat. Droga les seves víctimes, els tapa el cap amb un sac i les viola. A partir de la mort d’una de les noies, el grup de crims violents, que inclou el polèmic i cínic psicòleg criminalista Sebastian Bergman, es desplaça fins a Uppsala, per investigar aquests crims i trobar-ne l’autor.

Tota la veritat

Tota la veritat

Una dona fa malabarismes per combinar la vida familiar –casada, mare de quatre nens– amb la carrera professional com a analista de la CIA, seguint la pista d’una xarxa d’ensinistradors d’espies russos. Tot canvia el dia que descobreix que el seu marit no és qui ella es pensa sinó, justament, un espia dorment.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.