Agenda

MONOGRÀFIC – PROCESSADORS DE TEXTOS (3 sessions de 3 h).

Taller TIC

MONOGRÀFIC – PROCESSADORS DE TEXTOS (3 sessions de 3 h).
Dies: 4, 11 i 18 de març
Preu: Gratuït. Places limitades. Inscripcions fins el 24 de febrer
Hora: de 10 a 13h
Lloc: Sala Galà. Aula 3
Organitza: Biblioteca Municipal
Col·labora: Diputació de Girona

1. Desplaçar el cursor, seleccionar i operacions amb el text del document, operacions amb l’arxiu i millorar el text (crear un document, treballar amb el text, sobreescriure, esborrar caràcters, seleccionar, copiar i enganxar, porta-retalls; com operar amb un document, ubicació, tipus, duplicar; millorar l’aspecte del text, font, paràgraf, vores i ombrejos)

2. Crear taules com a mitjà per mostrar el contingut de la informació, en tot el document o en una part (inserir o crear taules en un document; editar una taula; seleccionar cel·les, files, columnes i taules; modificar la grandària de files i columnes; donar formats a una taula; estructurar una taula; altres opcions de taules: ordenar, alinear, fórmules...)

3. Correcció de textos amb les eines d’ortografia i gramàtica, i inserció d’imatges i autoformes (seleccionar l’idioma; corregir mentre s’escriu o una vegada s’ha escrit; revisar ortografia i gramática; utilitzar el diccionari; correcció automática; buscar sinònims; inserir elements gràfics; ajustar i millorar les imatges; aprendre autoformes, incorporacions i operacions; inserir quadres de text, Fontwork i caràcters especials).
 

Tornar a l'Agenda
Pàgina principal biblioteca
CONTACTE

C. del Molí, 9

17244 Cassà de la Selva

Tel. 972462820

biblioteca@salagala.cat

HORARIS

DE SETEMBRE A JUNY
Matins: dimecres, dijous i dissabte de 9.30h a 13h
Tardes: de dilluns a divendres de 15.30h a 19.30h

SEGUEIX-NOS!