Biblioteca Municipal de Cassà de la Selva Cassà de la Selva

HORARIS

Matins: dimecres, dijous i dissabte de 9.30 a 13h
Tardes: de dilluns a divendres de 15.30 a 19.30h

CONTACTE

C. del Molí, 9

17244 Cassà de la Selva

Tf. 972462820

biblioteca@salagala.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Amor sense món

Amor sense món

Martin Heidegger i Hannah Arendt es van conèixer el 1925 a la Universitat de Marburg. Ell era professor i ella, la seva alumna. Ell estava casat i ella era soltera. Ella tenia divuit anys i ell, trenta-cinc. Així comença Amor sense món, l'extraordinària novel·la de Miquel Esteve sobre la relació que van mantenir fins al final de les seves vides malgrat tots els obstacles.

Un far a la fi del món

Un far a la fi del món

Diuen que l'adolescència és l'edat dels descobriments i de l'angoixa. En Max ho sap bé això. Amb catorze anys acaba de veure com la seva vida fa un gir inesperat: al seu pare li han encarregat la reforma d'un far en un illa remota i durant uns mesos tota la família s'instal·larà allà. ...

Rara avis

Rara avis

La vida de Jordi Sabater Pi fou una vida insòlita moguda per una gran passió: descobrir llocs exòtics i convertir-se en un gran científic. Però un munt d’obstacles s’interposarenentre ell i el seu somni. En aquest camí, es va creuar amb l’únic goril·la albí que s’ha trobat mai: en Floquet de Neu. Tot i que per a Sabater Pi només va ser una anècdota, el seu fort ressò mediàtic va eclipsar els seus valuosos descobriments científics.

L'estiu del gaig blau

L'estiu del gaig blau

Als divuit anys, el protagonista deixa enrere el poble i marxa a Londres amb la intenció de lliurar-se de la feixuga influència del pare. A la capital britànica hi coneix la Kate, una companya d’universitat amb qui emprendrà una nova vida... Jordi Font ens dibuixa un personatge escindit entre els records i un present incert, perdut en un garbuix d’amors incomplets —algú que encara busca el seu lloc al món, casa seva, la seva identitat més profunda.

Un puente de libros infantiles

Un puente de libros infantiles

Lepman encontró una Alemania devastada, cerrada en sí misma, y comprendió la urgente necesidad de abrir la mirada de los niños y jóvenes al mundo exterior a través de los libros. Esta es la apasionante narración en primera persona de sus proyectos más inolvidables: la creación de la Biblioteca Internacional de la Juventud en Múnich (1949); la fundación de IBBY (1953) –hoy presente en 77 países– y la promoción del premio Hans Christian Andersen.

Els castellers

Els castellers

La Samia, a la plaça de la vila, observa fascinada les colles castelleres que aixequen torres altíssimes. El seu somni és ser enxaneta. Amb esforç, perseverança i il·lusió, potser ho aconseguirà... LLIBRE DE CARTRÓ Una col·lecció per redescobrir els millors contes tradicionals catalans en la seva versió més genuïna.

La casa del ratolí

La casa del ratolí

En Llorenç és un ratolí que vagi on vagi, porta una caseta a l’esquena. Allà, tots hi són benvinguts: una granota cansada, una família d’eriçons, un gat afamat… fins i tot alguns animals d’aspecte temible. I és que la caseta del ratolí és més gran del que sembla.

Ahir i demà

Ahir i demà

En una rellotgeria, el tic-tac dels rellotges no és l’únic so que se sent. De vegades, hi tenen lloc converses insòlites, com quan Ahir i Demà discuteixen sobre quin dels dos és més important i per què. Un dia, de sobte, apareix algú més… Ahir i Demà és una història sobre el que realment importa a la vida. La vida de cadascú de nosaltres es mesura pel temps, i tots estem subjectes a les seves lleis. Tot i això, ¿són més importants els moments que ja han passat o els que tenim per endavant?

Campament fantasma: Un estiu de por

Campament fantasma: Un estiu de por

La Lexie va amb la seva àvia al que preveu que serà un avorridíssim campament d’estiu. Però un cop allà s’adona que hi ha alguna cosa que no rutlla perquè… ¿qui és tota aquella gent tan estranya? Una nena llop, una zombi presumida i una fantasma poc xerraire, entre altres criatures esgarrifoses, sembla que seran les seves companyes. L’àvia s’ha confós de campament! La Lexie ho té clar: o aquest és l’estiu més increïble de la seva vida o s’ha ficat en un embolic dels grossos.

Piratas en el jardín

Piratas en el jardín

Los piratas pueblan el imaginario infantil, son sinónimo de aventura en medio de la jungla, de acción trepidante y tesoros escondidos, pero también de grandes hazañas en las que juega un importante papel la audacia, la imaginación, el compañerismo y, por supuesto, el factor suerte. Todos esos ingredientes están presentes en Piratas en el jardín...

Túnels

Túnels

Des de l’antiguitat, la humanitat ha cavat túnels per esquivar obstacles o distàncies. A les coves, a les muntanyes, sota les grans ciutats… Ara en aquest original àlbum ens endinsem en els túnels més sorprenents que han existit a través de la història.

Mimosa i sam: Missió hibernació

Mimosa i sam: Missió hibernació

A Missió hibernació la Mimosa investigarà com hibernen els animals del bosc… aconseguirà adormir-se? La Mimosa i en Sam són dos bons amics que viuen plàcidament al bell mig del jardí. Junts resolen misteris i donen un cop de mà als animals que hi viuen. Un còmic divertit i enginyós per als més petits!

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.