Biblioteca Maria Corominas Cassà de la Selva

HORARIS

Matins: dimecres, dijous i dissabtes, de 9.30 a 13 h
Tardes: de dilluns a divendres, de 15.30 a 19.30 h

El divendres 24 de maig la Biblioteca tancarà a les 18h.
La Biblioteca tancarà del 25 al 28 de maig inclosos. Bona Festa Major!

CONTACTE

C. del Molí, 9

17244 Cassà de la Selva

Tf. 972462820

biblioteca@salagala.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Cèlia Palau

Cèlia Palau

En aquesta novel·la ens trobem amb la Cèlia Palau, aquella noia decidida que havíem conegut a la novel·la Olor de Colònia, que deixa la família i la colònia tèxtil amb la ferma voluntat de construir la seva vida de manera independent. Enfrontada als avatars de la vida, la submissió de la qual com a dona volia alliberar-se serà de manera permanent la tenalla que li caldrà rompre.

Història d'un piano

Història d'un piano

istòria d’un piano és una novel·la captivadora sobre la força d’un instrument que esdevé una metàfora del poder de redempció a través de l’amor, de l’amistat, de la bellesa i, per descomptat, de la música.

Els plats més picants de la cuina tàrtara

Els plats més picants de la cuina tàrtara

Un llibre amb grans dosis d’humor i ironia, que relata la història hilarant de tres dones els destins de les quals s’entrellacen en una tragicomèdia familiar, que és alhora un retrat de la nova Europa. «En aquesta novel·la àcida i divertida, el que pot semblar un relat cruel i còmic acaba esdevenint una història sorprenent sobre la superació de les dificultats i la resiliència». The New Yorker

Ocàs i fascinació

Ocàs i fascinació

Flotes, això és el màxim que has aconseguit. Tens mitja feina, una habitació rellogada i un títol que acredita que ets dels que no poden caure. Però caus. El risc ha entrat a la teva vida sense que el veiessis venir. D’un dia per l’altre tot allò que no et podia passar esdevé real: perds el sostre, perds la feina i et parteixen la cara.

Vull fer-te algunes preguntes

Vull fer-te algunes preguntes

La Bodie Kane és la creadora d’un pòdcast d’èxit. Quan la conviden a fer classes a l’escola Granby, on va passar l’adolescència, es veu abocada a recordar l’episodi més terrible de la seva vida: l’assassinat de la seva companya d’habitació. Vint anys després passeja pels escenaris d’aquest crim que no ha sigut capaç de deixar enrere i del qual mai ha acabat d’aclarir la veritat.

Un animal salvatge

Un animal salvatge

El 2 de juliol de 2022 dos delinqüents es disposen a dur a terme un atracament en una important joieria de Ginebra. Un incident que difereix molt de ser un simple robatori. Vint dies abans, en una urbanització de luxe a la vora del llac Leman, la Sophie Braun es prepara per celebrar el seu quarantè aniversari. La vida li somriu: viu amb la seva família en una mansió...

Tor. Foc encès

Tor. Foc encès

Tor és un dels pobles més alts dels Pirineus, just a la frontera amb Andorra, un territori extrem que molts consideren el Far West català. El contraban hi ha estat habitual. Va ser camí de pas per a republicans que fugien de Franco i per a jueus que escapaven dels nazis, i hi va tenir lloc una batalla entre maquis comunistes i guàrdies civils. Amb una gran riquesa forestal i ramadera, diuen ...

Els murs invisibles

Els murs invisibles

La nit del divendres 12 de març del 2004, assegut en un bar de Vallcarca amb els seus companys de la facultat de filosofia, el narrador d’aquesta història rep un missatge que ningú voldria rebre mai. Aquí comença una carrera contra l’inevitable. De tall plenament autobiogràfic, el llibre que teniu a les mans és alhora la crònica d’una mort anunciada, un relat de formació sobre el pas a l’edat adulta i un cant a l’amistat.

El silenci i la ràbia

El silenci i la ràbia

Any 1952. Els germans Pelletier planten cara als desafiaments que els presenta la ciutat de París. Hélène inicia un reportatge sobre una misteriosa mort durant la construcció d’una presa i serà testimoni d’una calamitat que li canviarà la vida. François intentarà descobrir més informació sobre la seva estimada Nine. I per la seva banda, Jean malda per controlar les seves pulsions mentre és víctima dels perversos atacs de la seva dona, Geneviève.

Un cor furtiu

Un cor furtiu

Un cor furtiu és el millor retrat imaginable de Pla: el més complet i el més incisiu, el més minuciós i el més fascinant. Hi sentim la seva veu, però també les dels seus pares i germans, les d’Adi i Aurora i les altres dones que el van estimar, les dels amics que va tenir més a la vora, o les de molts dels personatges amb qui va tenir tractes.

Cremo!

Cremo!

Un assaig i un receptari que van molt més enllà, on es barregen, com qui fa una beixamel, passió, empenta, memòries, personatges estrambòtics i reflexions que ens faran vibrar en cada pàgina amb la cuina al ritme revolucionari de la Maria Nicolau.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.