Biblioteca Josep Fontbernat i Verdaguer Bescanó

HORARIS

Matí: dilluns a divendres de 8 a 15 h
Tarda: dilluns a divendres de 16 a 20 h
Vacances de l'1 d'agost al 1 de setembre

CONTACTE

Pl. de les Nacions, 10

17162 Bescanó

Tf. 972440720

biblioteca@bescano.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Reina roja

Reina roja

L’hivern del món, de Ken Follet

L’hivern del món, de Ken Follet

Després de l'èxit mundial de La Caiguda dels gegants, Ken Follett presenta la segona entrega de la trilogia The Century. En aquesta novel·la narra la història dels fills de les cinc famílies protagonistes des de les vigílies de la Segona Guerra Mundial fins als inicis de la Guerra Freda

Tu i jo, de Niccolò Ammaniti

Tu i jo, de Niccolò Ammaniti

Lorenzo Cuni, de catorze anys, explica als seus pares que uns companys d'institut l'han convidat a esquiar a Cortina d'Ampezzo durant la setmana blanca escolar. La realitat, però, és que vol amagar-se a Roma, al soterrani del mateix edifici on viuen, per passar aquella setmana jugant a videojocs, llegint còmics, menjant llaunes i dormint mandrosament, lliure d'obligacions.

Les joies del paradís, de Donna Leon

Les joies del paradís, de Donna Leon

Caterina Pellegrini és una jove especialista en música barroca que, com molts joves d’avui, ha hagut d’anar-se’n a l’estranger per prosperar. Manchester, però, no li agrada i enyora l’escalfor de la seva llar. Quan per casualitat s’assabenta que a Venècia hi ha una vacant, l’accepta de seguida. Ara bé, la feina és força inusual.

Les dones casades no parlen d’amor. Melanie Gideon

Les dones casades no parlen d’amor. Melanie Gideon

Quan l'Alice decideix participar de forma anònima en un estudi sobre el matrimoni no s'imagina com aquest fet canviarà la seva vida de cap a peus. Quant de temps feia que ningú no estava altent al que sentia? El seu marit ja fa molt que no ho està... La confessió és alliberadora, i a poc a poc l'Alice es va enamorant de l'enquestador, l'Investigador 101.

Converses amb Teresa Forcades, d' Eulàlia Tort

Converses amb Teresa Forcades, d' Eulàlia Tort

El lector s'endinsarà en les principals fites de la seva biografia de la mà de la periodista Eulàlia Tort i podrà conèixer més a fons qui és i què pensa sobre una gran diversitat de temes: de la vivència religiosa a la indústria farmacèutica, de la necessària renovació de l?església a l?excés de medicació a les nostres vides.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.