Biblioteca Josep Fontbernat i Verdaguer Bescanó

HORARIS

De dilluns a divendres, de 8 a 15 h i de 16 a 20 h
Tancada de l'1 d'agost a l'1 de setembre

CONTACTE

Pl. de les Nacions, 10

17162 Bescanó

Tf. 972440720

biblioteca@bescano.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

La casa gran

La casa gran

La casa gran va ser el retorn emocional de Maria Mercè Roca al petit poble fronterer de Portbou, on va néixer i créixer. Un univers petit i tancat on les coses i els sentiments estan més condensats i tenen una potència que arriba amb força al lector

Ocàs i fascinació

Ocàs i fascinació

Una noia desnonada aprèn a viure netejant les cases dels altres.

Million Reasons

Million Reasons

La Jody acaba d'arribar al nou institut de Miami Beach, i de seguida s'enfronta a la líder de les animadores, la Candice, i al seu xicot, el Cameron, el guaperes de l'institut, que té molt mal caràcter. Tots dos la tracten molt malament, sense un motiu aparent. Ben aviat, però, entre en Cameron i la Jody comencen a saltar espurnes, i contra tot pronòstic enceten una relació tempestuosa.

De ratones y hombres

De ratones y hombres

"De ratones y hombres" narra la historia de Lennie, un deficiente mental, y su compañero y ángel de la guarda George, dos braceros al borde de la indigencia. Contratados en una granja regentada por un ex boxeador, la insatisfecha esposa del patrón pone en serios aprietos a Lennie, que la mata accidentalmente y huye al bosque.

El fabricant de records

El fabricant de records

El doctor Masgrau, director del Centre de Recerca i Difusió de la Imatge de Girona, rep una visita inesperada que du una capsa de fotografies inèdites i compromeses d’en Valentí Fargnoli. Eren els seus grans secrets.

Lluna plena

Lluna plena

En Tetsuo i la Fujiko Niré viuen en una residència per a gent gran des que, uns anys abans, la Fujiko va començar a mostrar símptomes de la malaltia d?Alzheimer. Van unir els seus destins fa més de quaranta anys, per mitjà d?un casament arranjat, van fundar una família i han viscut junts una vida tranquil·la. Un matí, en despertar-se, la Fujijko no reconeix el seu marit.

Fugint dels camps de blat

Fugint dels camps de blat

La vida de la Clara ha quedat marcada per un matí lluminós de quan tenia deu anys i la tragèdia els va esberlar el món, a ella i a la seva família. N’ha fugit de llavors ençà, des de l’Empordà natal fins a establir-se a la ciutat més septentrional del planeta, enmig de l’oceà Àrtic: Longyearbyen, a l’arxipèlag noruec de les Svalbard.

L’hivern del món, de Ken Follet

L’hivern del món, de Ken Follet

Després de l'èxit mundial de La Caiguda dels gegants, Ken Follett presenta la segona entrega de la trilogia The Century. En aquesta novel·la narra la història dels fills de les cinc famílies protagonistes des de les vigílies de la Segona Guerra Mundial fins als inicis de la Guerra Freda

Tu i jo, de Niccolò Ammaniti

Tu i jo, de Niccolò Ammaniti

Lorenzo Cuni, de catorze anys, explica als seus pares que uns companys d'institut l'han convidat a esquiar a Cortina d'Ampezzo durant la setmana blanca escolar. La realitat, però, és que vol amagar-se a Roma, al soterrani del mateix edifici on viuen, per passar aquella setmana jugant a videojocs, llegint còmics, menjant llaunes i dormint mandrosament, lliure d'obligacions.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.