Biblioteca Municipal d'Amer Amer

HORARIS

Horari d'hivern
De dilluns a divendres, de 15.30 a 19.30 h
Horari d'estiu
Dilluns, de 15.30 a 19.30 h; de dimarts a divendres, de 10 h a 14 h

CONTACTE

Pujada de l'Estació, 4

17170 Amer

Tf. 972430021

biblioteca@amer.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Els Ambaixadors

Els Ambaixadors

Any 1949. Catalunya és independent i es refà de la invasió nazi. A l'Espanya tenebrosa del dictador Sanjurjo, un grup d'espies a la reserva, encapçalats pel mític mossèn Farràs, intenten desactivar l'amenaça sorda que posa en perill la supervivència de la jove republica catalana.

Temps d'herois

Temps d'herois

El 1809, Girona, és una ciutat assetjada, gairebé vençuda, humiliada i devastada, que resisteix les últimes embranzides de l'exèrcit napoleònic, el més poderós del món, comandat pel cobdiciós mariscal Augereau. La irracionalitat del seu governador militar, Álvarez de Castro, per mantenir-la a tot preu alçada en armes l'aboca a les màximes penúries.

El impostor

El impostor

¿Quién es Enric Marco? Un nonagenario barcelonés que se hizo pasar por superviviente de los campos nazis y que fue desenmascarado en mayo de 2005, después de presidir durante tres años la asociación española de supervivientes.

Sis nits d'Agost

Sis nits d'Agost

El sis d’agost de 2007 un home va sortir de Barcelona i va pujar a la muntanya per morir-hi sol. Aquell mateix dia complia setanta-cinc anys; es deia Lluís Maria Xirinacs.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.