Biblioteca de Viladamat Viladamat

HORARIS

Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 8 a 11 i de 17:00 a 18:00.

CONTACTE

C. Escoles, s/n

17137 Viladamat

Tf. 621244504

infoviladamat@gmail.com

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Tiempos recios, de Mario Vargas Llosa

Tiempos recios, de Mario Vargas Llosa

Guatemala, 1954. El golpe militar perpetrado por Carlos Castillo Armas y auspiciado por Estados Unidos a través de la CIA derroca el gobierno de Jacobo Árbenz. Detrás de este acto violento se encuentra una mentira que pasó por verdad y que cambió el devenir de América Latina: la acusación por parte del gobierno de Eisenhower de que Árbenz alentaba la entrada del comunismo soviético en el continente.

 Juno, de Laia Aguilar Sariol

Juno, de Laia Aguilar Sariol

La Juno està en un centre d’acollida des que era petita i tothom la considera un cas perdut. La seva vida, però, canvia quan la psicòloga li ofereix anar a un institut en un barri benestant de la ciutat. La noia continua enfadada amb el món, però potser la vida li donarà una segona oportunitat.

La Guerra dels botons : un relat de la gran guerra, d'Avi

La Guerra dels botons : un relat de la gran guerra, d'Avi

En Patryk té dotze anys i no ha vist gaire món més enllà del seu poble, a Polònia, ocupat pels russos. No hi passa mai res..., fins al dia que els alemanys llancen una bomba a l'escola i esclata la Gran Guerra. Mentre el control del poble passa de mans d'una nació a una altra i els soldats estrangers arriben i marxen, un dels set amics de la colla, l'insensible i competitiu Jurek, s'empesca un repte ben perillós: qui robi el botó més valuós d'un uniforme militar es convertirà en el rei.

Advertència: no obris aquest llibre!, d'Adam Lehrhaupt i Matthew Forsythe

Advertència: no obris aquest llibre!, d'Adam Lehrhaupt i Matthew Forsythe

Compte! Aquest llibre és perillós! No hauries d’obrir aquest llibre. Ho dic seriosament. Després no diguis que no et vaig avisar. Té l’aspecte d’un llibre normal i fins i tot fa olor de llibre. Però vés amb compte…, en el seu interior micos i tucans viuen entre la bogeria i el caos! Un llibre molt divertit en el qual interactuen els personatges i el lector.

Com es diu...? d'Anna Kövecses

Com es diu...? d'Anna Kövecses

En aquest llibre d'imatges senzilles i de colors vius pensades per captar l'atenció dels més menuts, hi trobarem preguntes per respondre, un vocabulari bàsic en anglès i també una Ratolina, que s'ha de buscar a cada pàgina.

Laberint de l'ànima, d'Anna Llenas

Laberint de l'ànima, d'Anna Llenas

Una mirada cap endins. La teva ànima té tants rostres, pensaments i sentiments com estats en què et puguis trobar. Aquest llibre et convida a retrobar-te amb cadascun d'aquests estats en un viatge cap a tu mateix, a través de les teves emocions, pensaments i sentiments, seguint el camí del laberint.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.