Biblioteca de Viladamat Viladamat

HORARIS

De dilluns a divendres, de 8 a 11 h i de 17 a 18 h

CONTACTE

C. Escoles, s/n

17137 Viladamat

Tf. 621244504

infoviladamat@gmail.com

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Memento mori

Memento mori

Mare, qui va inventar la mort? La vida. `Mare, digues-me, quines coses poden morir?` `Poden morir les fulles, pot morir el sol, en mil milions d'anys. Pot morir l'amor, l'amistat pot morir.` Una tarda com qualsevol altra, caminant a casa de retorn de l'escola, un nen i la seva mamà conversen sobre la mort: tot el que viu pot morir? Hi ha més morts que vius en el món? Com és estar mort? És la mort l'infinit?

En Marc i en Moha

En Marc i en Moha

En Marc i en Moha són dos nois que no tenen res de res en comú, excepte que són de la mateixa edat, viuen al mateix edifici, juguen als mateixos jocs, els fan gràcia les mateixes coses i tenen els mateixos somnis de molar i ser rics. Deu històries divertidíssimes del dia a dia de dos preadolescents d’orígens culturals diversos, però amb moltes ganes de gaudir de la vida.

Prepárate para la vida

Prepárate para la vida

Com construir una vida feliç? Quin camí prendre en els estudis? Què passa amb l'alcohol i les drogues? Com gestionar el primer amor o el primer rebuig? Com sortejar relacions tòxiques i envoltar-se de bons amics? Per què és important saber apagar les pantalles? Quant hauria de dormir?

Veus de mort als als encants vells

Veus de mort als als encants vells

Després d'haver resolt alguns dels crims més sonats d'Europa, el cèlebre detectiu Auguste Dupin arriba a Barcelona per investigar un cas que l'involucra directament i que està relacionat amb la passió principal de la seva vida: els llibres.

Ocàs i fascinació

Ocàs i fascinació

Eva Baltasar trastoca el nostre confort mental des d’un altre cantó, el del pacte social quan esdevé terrorista. La seva poesia canta la nit al ras, la inquietud de qui se sap invisible enmig de la ciutat. La seva lucidesa mostra el lloc on es toquen el crim i la devoció. I la seva nova novel·la va prenyada d’un conte on l’horror és la fada que pinta d’or el món.

Óptimo. Rendimiento, empatía e inteligencia emocional

Óptimo. Rendimiento, empatía e inteligencia emocional

A Òptim, Daniel Goleman i Cary Cherniss revelen com la intel·ligència emocional pot ajudar-nos a tenir un gran dia, tots els dies. Expliquen com aconseguir d'una manera realista la satisfacció, treballant de manera constant en un nivell òptim.

 Juno, de Laia Aguilar Sariol

Juno, de Laia Aguilar Sariol

La Juno està en un centre d’acollida des que era petita i tothom la considera un cas perdut. La seva vida, però, canvia quan la psicòloga li ofereix anar a un institut en un barri benestant de la ciutat. La noia continua enfadada amb el món, però potser la vida li donarà una segona oportunitat.

La Guerra dels botons : un relat de la gran guerra, d'Avi

La Guerra dels botons : un relat de la gran guerra, d'Avi

En Patryk té dotze anys i no ha vist gaire món més enllà del seu poble, a Polònia, ocupat pels russos. No hi passa mai res..., fins al dia que els alemanys llancen una bomba a l'escola i esclata la Gran Guerra. Mentre el control del poble passa de mans d'una nació a una altra i els soldats estrangers arriben i marxen, un dels set amics de la colla, l'insensible i competitiu Jurek, s'empesca un repte ben perillós: qui robi el botó més valuós d'un uniforme militar es convertirà en el rei.

Advertència: no obris aquest llibre!, d'Adam Lehrhaupt i Matthew Forsythe

Advertència: no obris aquest llibre!, d'Adam Lehrhaupt i Matthew Forsythe

Compte! Aquest llibre és perillós! No hauries d’obrir aquest llibre. Ho dic seriosament. Després no diguis que no et vaig avisar. Té l’aspecte d’un llibre normal i fins i tot fa olor de llibre. Però vés amb compte…, en el seu interior micos i tucans viuen entre la bogeria i el caos! Un llibre molt divertit en el qual interactuen els personatges i el lector.

Com es diu...? d'Anna Kövecses

Com es diu...? d'Anna Kövecses

En aquest llibre d'imatges senzilles i de colors vius pensades per captar l'atenció dels més menuts, hi trobarem preguntes per respondre, un vocabulari bàsic en anglès i també una Ratolina, que s'ha de buscar a cada pàgina.

Laberint de l'ànima, d'Anna Llenas

Laberint de l'ànima, d'Anna Llenas

Una mirada cap endins. La teva ànima té tants rostres, pensaments i sentiments com estats en què et puguis trobar. Aquest llibre et convida a retrobar-te amb cadascun d'aquests estats en un viatge cap a tu mateix, a través de les teves emocions, pensaments i sentiments, seguint el camí del laberint.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.