Biblioteca de Sant Jaume Sant Jaume de Llierca

HORARIS

Matins: dilluns, dimecres i divendres, de 9.30 a 13 h
Tardes: de dilluns a divendres, de 17 a 20 h

CONTACTE

C/ Indústria, 9

17854 Sant Jaume de Llierca

Tf. 972687334

elfil@santjaumedellierca.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

LES CALCES AL SOL

LES CALCES AL SOL

De Regina Rodríguez Sirvent. Una novel·la en català més divertida i esbojarrada del moment. Una història per riure, plorar i reconciliar-se amb la vida. Les calces al sol és una novel·la alegre i vital, amb una arrencada a tot gas i un desenvolupament al mateix ritme, que parla sobre els canvis vitals que ens fan créixer.

LA PROMESA

LA PROMESA

De Damon Galgut. Els Swart són una família sud-africana blanca propietaris d’una granja als afores de Pretòria. La generació més jove, detesten tot el que representa la seva família, sobretot la promesa incomplerta a la dona negra que va treballar per a ells tota la vida. La novel·la ens permet entendre la crisi real d’un país on la segregació legalitzada potser s'ha acabat, però en què la tràgica divisió entre dos grups de persones encara es manté molt vigent. -XXIV Premi Llibreter 2023

L'ARMADURA DE LA LLUM

L'ARMADURA DE LA LLUM

Torna el millor Follett amb l'emocionant cinquena entrega de la saga Els pilars de la Terra. El xoc de progrés i tradició i una guerra que amenaça d'engolir tota Europa a la més ambiciosa i èpica novel·la del mestre de la ficció històrica.

AURORA

AURORA

Torna Marc Artigau amb una obra brillant i plena de personatges inoblidables. La vida de l’Àngel ha quedat lligada per sempre a l’Aurora i als coralls vermells. L’ha estimada i detestada com no sabia que es podia fer. Als coralls els deu tota la resta.

PROFECIA

PROFECIA

La gran invasió de Barcelona: 'Profecia', de Raül Garrigasait La trama principal és la d’una invasió de senglars a Barcelona que obliga a una reacció de l’Ajuntament. Garrigasait retrata la petita cuina del poder, les reunions de tècnics i polítics i regidors diversos, fins a l’estament més alt de la Casa Gran.I tot, amb el nivell d’ironia de les grans comèdies, sense derivar en farsa. I amarat d’una visió gairebé tel·lúrica sobre les forces subterrànies que ens governen.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.