« Tornar a la web de la Biblioteca Pública de Salt Iu Bohigas

Servei de Biblioteques - Diputació de Girona

Imprimir

Gispert, Jordi

Jordi Gispert (Salt, 1949)

Biografia

Nascut a Salt en una família de pintors artesants, Gispert inicià els seus estudis d'art a principis de la dècada dels seixanta a l'Escola de Belles Arts de Salt. A partir d'aquell moment, començà un recorregut artístic de gairebé quaranta anys, al llarg dels quals la seva personalitat s'ha refermat i consolidat en una obra caracteritzada per un fort contingut abstracte.
Compaginant la creació artística amb l'ensenyament, o les feines de restaurador, pintor industrial o l'emmarcat de quadres, Jordi Gispert s'ha convertit en un referent en el panorama artístic saltenc en el camp de la pintura abstracta.
Ha fet exposicions individuals arreu de les comarques gironines i a la resta de Catalunya, amb sortides a Itàlia i Japó. Pel que fa a col·lectives ha participat en mostres arreu de l'Estat i ha exposat també a Noruega, França, Andorra o la Gran Bretanya.
Gispert ha assolit la seva maduresa com a artista, que tots podem valorar en la seva obra admirant l'escultura Mururoa, que està ubicada a la rotonda de l'encreuament entre l'avinguda de la Pau i el passeig Marquès de Camps.

L'any 2007 l'Ajuntament de Salt li atorga el premi Tres de Març

Més informació

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal