Loading...
Club de lectura Llegir per gaudir
Biblioteca Comtat de Cerdanya

Josep Maria Benet i Jornet.. E.R. (desembre 2011)

per:
Biblioteca Comtat de Cerdanya

Per primera vegada en la història del club aquest mes de desembre llegirem una obra de teatre. Es tracta d’ E.R. de Josep M. Benet i Jornet, un dels dramaturgs més reconeguts i populars del panorama literari català. Des de l’any 1963, quan es va donar a conèixer amb Una vella i coneguda olor, Benet i Jornet ha escrit un gran número de peces teatrals que han estat representades amb gran èxit tan per companyies professionals com amateurs. És un dels autors més coneguts pel gran públic degut a la seva faceta de guionista de sèries de televisió de gran èxit.
E.R. va estrenar-se l’any 1994 a Barcelona i va guanyar el "Premio Nacional de Literatura Dramàtica" el 1995. Presenta el procés de recerca biogràfica d'una diva del teatre (Empar Ribera, E.R. d'aquí el títol) que fa una aspirant a actriu a partir d'altres actrius que la van conèixer, Empar Ribera. És una obra sobre el món del teatre, totes les seves protagonistes són actrius o aspiren a ser-ho, sobre l’amor i l’odi al teatre, és teatre que parla de teatre.
Ens trobarem el proper dimarts 20 de desembre a les 20:30 h., en aquesta ocasió abans de la tertúlia veurem la pel·lícula de Ventura Pons “Actrius” basada en aquesta peça teatral de Benet i Jornet.

 


Guia de lectura

 

per saber-ne +                                     

Benet i Jornet a "Lletra"

Benet i Jornet a "escriptors.cat"


 

Comentaris

Ani
15 de juny de 2012 - 02:47
Ani
15 de juny de 2012 - 02:46
Fazee
21 de febrer de 2012 - 07:56

Wonderful post! At last someone that knows what it is all about and may produce exellent content material to us visitors.Definitely looking towards your next training publish.Lisa
satellite tv offers

Buy Essays Online
08 de desembre de 2011 - 13:11

El creixement el podem veure clarament en la trajectòria del protagonista, Toru Watanabe buy essays online

Nou comentari