Biblioteca Ramon Bordas i Estragués Castelló d'Empúries

HORARIS

Matins: dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 13.30 h. Dissabtes de 10 a 13 h.
Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

CONTACTE

Pl. de les Monges, 2

17486 Castelló d'Empúries

Tf. 972250611

biblioteca@castello.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Fuego eterno

Fuego eterno

La dramàtica i truculenta vida de Jerry Lee Lewis. Una obra que il·lumina l'ànima turmentada d'un dels salvatges més perdurables de la cultura popular i dóna compte de la gran revolució que va suposar l'eclosió del rock and roll.

Sacrificis d'estiu

Sacrificis d'estiu

Una història que ens mostra com l’obsessió interfereix en el nucli d’una família. Com les relacions entre els seus membres es van enrarint fins a convertir-se en un malson. Aquí els espais són tan importants com les persones que els habiten.

El primer cop de moltes coses

El primer cop de moltes coses

La Maya, amb vint-i-nou anys, es considera antisocial i rigorosa de l’ordre i les rutines, però un dia comença a adquirir els mateixos poders que els protagonistes de les pel·lícules que mira i això l’obligarà a salvar vides a contracor.

El barracón de las mujeres

El barracón de las mujeres

La novel·la que fa emergir la història de les dones espanyoles obligades a prostituir-se al camp de concentració de Ravensbrück.

La germandat de l'àngel caigut

La germandat de l'àngel caigut

Any 1291: Un grup de cavallers templers fuig del Regne de Jerusalem amb el secret més ben guardat de la cristiandat... Més de set segles després, l’enigma corre perill de ser desvelat. Un monjo de Montserrat serà el protagonista involuntari d’una aventura extraordinària que li canviarà la vida.

Nada que decir

Nada que decir

Una història veraç sobre la vivència del desig i la passió, sobre com una dona se sobreposa a la crisi dels quaranta, l'ansietat per l'èxit social, el desencís de la llar i l'atracció per allò prohibit.

Os

Os

La Lou treballa de bibliotecària a l'Institut del Patrimoni Nacional de Toronto i viu una vida anodina, soterrada entre mapes i textos antics. Fins que un estiu li cau al damunt l'encàrrec de viatjar a una illa remota per classificar l'herència del misteriós Coronel Jocelyn Cary.

Criatures nocturnes

Criatures nocturnes

Quan el propietari del pis on viu la Kiara Johnson, una adolescent d’Oakland, li notifica l’augment del lloguer, el món se li capgira de manera precipitada. Un llibre que es fixa en la llum que emergeix de la foscor més absoluta, alhora que denuncia l’opressió i clama contra els abusos institucionals.

Una hora de fervor

Una hora de fervor

Una oda a la cultura japonesa a través d’una escriptura poètica i fluïda. Un cant a l’amor incondicional i als llaços que van més enllà de la família tradicional i als amics que ens donen suport.

Baumgartner

Baumgartner

Una novel·la lluminosa i brillant. Una història tensa i expansiva sobre l'amor, el desig, la pèrdua, la memòria i la solitud protagonitzada per Seymor Baumgartner, un professor de filosofia a punt de jubilar-se.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.