Guies de lectura
Image

Presenten l'Slow Food La Selva, una nova forma d'entendre la gastronomia

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

Un grup de professionals i amants de la gastronomia de la comarca de la Selva que representen la producció i l'elaboració de productes agroalimentaris locals i la cuina tradicional i creativa han impulsat la creació del convivium Slow Food La Selva-Costa Brava Sud, que es va presentar ahir oficialment a Tossa de Mar en el marc de la Fira Tossa Flor de Mar. Aquesta entitat té la seu en aquesta localitat de la Costa Brava, al Museu de la Cuina de la Costa Catalana, que està ubicat a la masia de marina de Can Ganga, a l'antic barri de pescadors de Sa Roqueta.

El col·lectiu recull els fonaments de Slow Food Internacional, organització creada per Carlo Petrini l'any 1989 a Itàlia, basada en ...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2017/05/01/presenten-lslow-food-selva-nova/843633.html?utm_source=rss