Agenda

Cita amb l'autor : Francesc Quílez Colet

Presentació de llibre

Adults · Biblioteca

A càrrec de l’autor Francesc Quílez Colet

Sinopsi Tu ets el teu inconscient

Exposo casos reals d'acompanyaments a persones amb símptomes físics i conductuals, en què treballem la part emocional d'ells per descobrir el seu veritable origen i poder canviar la informació que fa que tot passi com passa. És una demostració pràctica que el nostre inconscient és el responsable del 98% de tot allò que ens passa i que accedir a aquesta informació ens permet canviar-la i amb això canviar el símptoma, fer que desaparegui i canviï. Aquest llibre no pretén que creguis en alguna cosa o que allò exposat sigui la veritat absoluta de res, és simplement una Porta que s'obre a noves preguntes, a noves respostes, a poder canviar la nostra percepció de la realitat i amb ella canviar les nostres vides

Francesc Quílez Colet

Fa més de 30 anys, va deixar la seva professió com a director creatiu de publicitat, ja que sentia una veu dins que li deia que aquest no era el camí i va començar a formar-se com a professor de ioga i altres disciplines holístiques.

Actualment és professor de ioga i tai-txi amb més de 20 anys d'experiència i acompanyant en símptomes i emocions. Acompanya persones amb conflictes emocionals i físics per aprendre a descobrir-ne l'origen, raça, per poder prendre consciència i canviar aquesta informació.

Tornar a l'Agenda
CONTACTE

Av. de Fanals, 13 (Edifici Masia Bas)

17250 Castell-Platja d'Aro

Tel. 972825491

biblioteca@platjadaro.com