Agenda

Hora del conte especial de Sant Jordi: 'Santa Jordina i ulleres liles', a càrrec de Capgiralla Contes. Contes a partir dels 3 anys

Hora del conte

Una princesa cansada d'haver de viure en l'anonimat i d'haver de ser salvada, un drac fart de ser el dolent i un cavaller tip de fer-se el valent. «Ja n'hi ha prou!», es queixen.
Capgirem la llegenda de Sant Jordi de cap a peus: un drac màgic i ben afable; una princesa heroïna que descobrirà el secret del drac i salvarà el poble, i un príncep que tant plorarà com riurà, com tot humà. Us ho podeu imaginar?
Us presentem una nova llegenda que trenca estereotips de gènere i obre una reflexió sobre l’empatia i la importància de no jutjar per les aparences. I prepareu-vos, que la diversió està assegurada! Al drac li agraden molt les abraçades i les pessigolles!
* Abans del contacontes, farem un taller d’elaboració d’unes ulleres liles. L’infant podrà posar-se-les en començar la narració i utilitzar-les al llarg de l’espectacle per treballar el concepte d’igualtat de gènere. 

Les places són limitades. Caldrà inscripció prèvia.

Tornar a l'Agenda
CONTACTE

Travessera de la Rambla, 8. Baixos. CP 17410 - SILS

17410 Sils

Tel. 972168200

biblioteca@sils.cat