Agenda

Trenquem silencia, d'Àngels Roura

Presentació de llibre

Presentació del llibre Trenquem silencis a càrrec d'Àngels Roura Massaneda (psicopedagoga i autora del llibre), Marta Forment (editora) i Yolanda Aguilar Gallego (regidora de Ciutat Educadora, Gent Gran i Igualtat de l’Ajuntament de Palamós).

Trenquem silencis és la transcripció de la primera temporada del programa de ràdio del mateix nom de l’Àngels Roura que es transmet a Radio Occitania. Al pròleg del llibre, l’Alba Alfageme ens diu:
“La violència masclista és la principal causa d’inseguretat de les dones, perquè la patim per un únic motiu, som dones en una societat patriarcal.
L’Àngels Roura Massaneda aprofita tots els espais per a combatre aquesta xacra perquè el més important d’allò que fa –com aquest llibre– és que ha construït un far per a moltes dones que en les nits més fosques les ajuda a avançar. I d’això en sap molt, perquè un dia ella va passar pel mateix trajecte.
Aquest llibre és una invitació a comprendre millor les violències masclistes, però sobretot és un missatge ple d’esperança: sortir endavant i recuperar-se és possible.”

Organitza: Càritas Interparroquial Palamós - Sant Joan

Tornar a l'Agenda
Pàgina principal biblioteca
CONTACTE

Parc dels Països Catalans, 1

17230 Palamós

Tel. 972600708

biblioteca@palamos.cat

HORARIS

Matins: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 13.30 h
Tardes: de dilluns a divendres, de 16 a 19 h

SEGUEIX-NOS!