Agenda

Els Watson, de Laura Wade

Club de lectura

Comentarem l'obra Els Watson, de Laura Wade, traducció de Joan Sellent.

Amb dinou anys, Emma Watson acaba d'arribar al seu poble després d'haver-se criat entre luxes a casa de la seva tia, i ara necessita casar-se al més aviat possible si no es vol enfrontar a una vida de pobresa, solteria i avorriment a la casa familiar. Per sort no li falten aspirants a ballar amb ella, des del mundà i ben plantant Tom Musgrave fins a Lord Osborne, un home tan escandalosament ric com socialment inepte. Qui triarà?
Aquesta comèdia de Laua Wade parteix d'una novel·la inacabada de Jane Austen i fica el nas en el món d'aquesta novel·lista anglesa. Què passa quan a una escriptora se li escapa de les mans la trama de la seva obra i són els personatges els qui en prenen el control?

Laura Wade (Bedford, 1977) és dramaturga i guionista. Entre les seves obres més recents, a part d'Els Watson, hi ha Home, I'm Darling, que el 2019 va guanyar el Premi Laurence Olivie a la millor comèdia de nova creació. Com a guionista cinematogràfica ha escrit, entre altres, The Riot Club, adaptació de la seva peça teatral Posh. Actualment, treballa en els guions de diverses pel·lícules, entre les quals l'adaptació d'una important obra literària per a Blueprint Pictures, i és productora executiva i guionista de Rivals, de Jilly Cooper, per a Disney.

Amb la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i Teatre Nacional de Catalunya.

Tornar a l'Agenda
Pàgina principal biblioteca
CONTACTE

Parc dels Països Catalans, 1

17230 Palamós

Tel. 972600708

biblioteca@palamos.cat

HORARIS

Matins: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 13.30 h
Tardes: de dilluns a divendres, de 16 a 19 h

SEGUEIX-NOS!