Agenda

Bicicadabra i potadecabra - Espectacles de màgia

Animació

12:30 h Animació itinerant amb màgia a càrrec de Fèlix Brunet.

Bicicadabra es un espectacle itinerant, on “Mister F”, un personatge singular i divertit anirà fent Màgia a totes les persones que es trobi pels carrers i places de la ciutat, tot conduint un tricicle amb música Dixieland.

El personatge esta inspirat en l’actor i cómic Francès, Maurice Chevalier que amb molt d’humor recorrerà els carrers de la ciutat amb el seu particular tricicle d’època portant il·lusions a petits i grans.

Atenció vianants, perquè a vegades condueix amb els ulls tapats!

Jocs de Màgia visuals, molta participació del públic, suport musical i una increïble posada en escena fan d’aquest número una combinació que no deixa indiferent a cap espectador.

Un espectacle divertit , participatiu i molt Màgic, pensat per fer al carrer i adaptable a qualsevol espai, com son tot tipus de fires, campings, parcs d’atraccions, etc.

 

17:30 h Potadecabra. Espectacle de màgia a càrrec de Fèlix Brunet. A la plaça de la Gent Gran.

La millor Màgia pels nens i nenes de totes les edats.

Tots els objectes que s’utilitzen per aquest espectacle són familiars pels nens, bosses de patates, caramels, ampolles de plàstic, una màquina de boles de xiclet, retoladors de colors, llibres de pintar, mitjons de colors, etc.

El vestuari del Mag està estudiat per crear una sensació divertida i propera pels nens. Jocs molt visuals, participatius i divertits, fets de manera totalment original.

Podreu veure a un nen del públic com es converteix en Mag, com fa màgies impossibles i com es diverteix.

Més informació: https://www.felixbrunet.com/
 

Tornar a l'Agenda
Pàgina principal biblioteca
CONTACTE

C. Llançà, 3

17489 El Port de la Selva

Tel. 972387538

biblioteca@elportdelaselva.cat

HORARIS

De dilluns a divendres, de 17 h a 20 h

SEGUEIX-NOS!