Agenda

Rajoles de còmic: taller de tires còmiques i memes

Taller

Infants a partir de 6 anys · Espai Masia Bas

A càrrec de Raúl Cañadas graduat en Belles Arts, Màster en Gestió del Patrimoni Cultural i Museologia i creador i conductor de tallers didàctics.

En aquest taller partirem d’un element patrimonial popular, les rajoles dels oficis, per crear tires còmiques i vinyetes humorístiques. Els participants escolliran les imatges per a fer les vinyetes humorístiques i els memes o combinades per a fer les tires còmiques tot afegint-hi bafarades i cartel·les.

Biblioteques amb DO és un projecte de dinamització cultural a les biblioteques públiques de Catalunya que pren com a punt de partida la cultura del vi. Amb les DO vinícoles catalanes com a metàfora, es pretén posar de manifest que cada biblioteca és diferent en la mesura que ho és el territori en què s’ubica, perquè s’adapten i canvien en funció del seu entorn per poder oferir uns serveis més ajustats a les necessitats de cada lloc i de més qualitat. Biblioteques amb DO és un projecte impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració dels diversos agents culturals i del món del vi. La primera edició de Biblioteques amb DO es va celebrar el 2013 i el 2024 assoleix la 13a edició.
 

Tornar a l'Agenda
Pàgina principal biblioteca
CONTACTE

Av. de Fanals, 13 (Edifici Masia Bas)

17250 Castell-Platja d'Aro

Tel. 972825491

biblioteca@platjadaro.com

HORARIS

De dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h
Dissabtes, de 10 a 13 h

SEGUEIX-NOS!