Agenda

Sentir el bosque

Club de lectura - Lletraferits

Una invitació a connectar-te amb la natura: els banys de bosc.

Vivim abstrets en ciutats, escenaris urbans i paisatges grisos. Amb el pas el temps, hem oblidat l'impacte que ens pot causar l'absència de natura. Àlex Gesse ens convida a provar els banys de bosc, una tècnica japonesa que ens ajuda a reconnectar amb la natura i amb els seus efectes beneficiosos per al cos i l'esperit.

En aquest llibre, l'autor -guia experimentat en banys de bosc- ens relata una vintena d'experiències reals de shinrin-yoku, que han de servir d'inspiració i il·lustració del que podem trobar-nos en un viatge a l'interior de bosc, un passeig relaxat , sense pressa, sense pressions, com una pausa extraordinària fora de la nostra rutina, i que ens conduirà a retrobar-nos amb nosaltres mateixos. A més, ens diu, podem buscar la naturalesa i el seu poder sanador allà on estiguem: a l'oficina, a casa, als carrers de la nostra ciutat ... Allà on més ho necessitis.

«Todos tus sentidos están para ser despertados, para conectarte con el bosque, y cuando se liberan, las emociones se despiertan, las conversaciones se desenvuelven y un nuevo mundo surge a tu alrededor, permitiéndote encontrar la armonía con el bosque y, en definitiva, hallar tu equilibrio interior.»

Documents relacionats:

Sentir el bosque

Tornar a l'Agenda
Pàgina principal biblioteca
CONTACTE

Passeig de Catalunya, 2

17300 Blanes

Tel. 972358033

biblioteca@blanes.cat

HORARIS

Horari d'estiu (del 15 de juny al 15 de setembre)

Matins: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h
Tardes: de dilluns a divendres, de 16.30 a 20.30 h (la sala infantil tanca a les 20 h)

SEGUEIX-NOS!