Agenda

Los hermanos Bécquer

Presentació de llibre

Qui no ha llegit una rima o una llegenda de Bécquer? Gustavo Adolfo i Valeriano van ser els que més van destacar en l'art de la literatura i de la pintura, d'una família de vuit germans. El present llibre no és una biografia de l'poeta sevillà, sinó una novel·la-biogràfica, on es narra l'estreta relació que van tenir els dos germans. L'obra de Bécquer ha estat àmpliament difosa, però no així l'obra pictòrica de Valerià, tot i haver estat un bon pintor costumista. Per això, aquest llibre intenta reivindicar la seva figura, al costat de la de Gustavo Adolfo.Pocos artistes han estat tan units en el seu propi art, com ho van estar ellos.Sus vides no van ser fàcils. Els dos van patir privacions; però a la fi es va fer justícia amb ells. Tots dos tambiién van morir en 1.870, amb només tres mesos de diferència. Al setembre, Valeriano; al desembre, Gustavo Adolfo. El poeta va aconseguir la glòria literària després de mort gràcies a la publicació de les seves obres per les seves amigos..Cuando morir Valerià, el poeta sevillà va reivindicar la seva figura com a pintor. El lector amant de la poesia becqueriana, sabrà també apreciar el valor artístic de Valeriano: els dos germans Bécquer.

Presentació del llibre: Los hermanos Bécquer , amb la presència del seu autor, l’escriptor local Francesc Ballester Torres.

 

Nota

Totes les activitats es faran a la Sala Roberto Bolaño, amb inscripció prèvia i aforament limitat.
I seguint les condicions de seguretat bàsiques aprovades pel Procicat: mascareta, higiene de mans i distància de seguretat

Documents relacionats:

Los hermanos Becquer

Tornar a l'Agenda
Pàgina principal biblioteca
CONTACTE

Passeig de Catalunya, 2

17300 Blanes

Tel. 972358033

biblioteca@blanes.cat

HORARIS

Horari d'estiu (del 15 de juny al 15 de setembre)

Matins: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h
Tardes: de dilluns a divendres, de 16.30 a 20.30 h (la sala infantil tanca a les 20 h)

SEGUEIX-NOS!