Guies de lectura

Gener 2021

Assaig

Suñer, Antonia .

Forn i pastisseria sense gluten

Mallorca : Documenta Balear, 2019
ISBN: 9788417113629
Assaig

Resum:

Amb aquestes receptes, descobrireu que el món sense gluten s'ha aliat per fer-vos la vida més divertida.
Gaudireu de ficar les mans dins la farina i de fer totes les seves receptes. Serà un dels vostres llibres de capçalera.
Antònia Suñer, autora del precursor receptari Cuina per a celíacs presenta en aquest volum un nou receptari que anima els lectors a fer pa i pastissos sense gluten. Forn i pastisseria sense gluten és una obra que conté una guia introductòria a les farines sense gluten i una quarantena de receptes senzilles i gustoses. Pa i pastissos clàssics i uns altres d'innovadors a partir d'ingredients aptes per a persones que segueixen la dieta lliure de gluten, fàcils de trobar a les botigues de dietètica i nutrició.