Agenda

Innovació per resoldre grans reptes a la salut global

Conferència, xerrada

Els països més pobres segueixen concentrat la majoria de la mortalitat infantil de tot el món, el desenvolupament tecnològic ha facilitat que tinguem noves eines, que si es dissenyen específicament pensant en les necessitats en salut dels nens dels països més pobres, poden resoldre alguns dels problemes que avui en dia són important com a causa de mortalitat infantil. En aquesta conferència parlarem d’alguns exemples d’aquestes innovacions, que sempre en la perspectiva de resoldre primer els problemes més importants als països més pobres, podran ser eventualment utilitzades a tot el món.

A càrrec del Dr. Quique Bassat (IS-Global i ICREA). Quique Bassat és professor d'investigació ICREA a l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal). És llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona (UB, 1999), especialitat en pediatria (UAB, 2004), i Màster en Medicina Tropical i Salut Internacional (UB, 2004) i Epidemiologia (LSHTM, 2008). Va obtenir el seu doctorat l'any 2009 (UB) amb treballs sobre el tractament i caracterització clínica de la malària a l'Àfrica. Va estar establert durant diversos anys al Centro de Investigação em Saúde de Manhiça (CISM), a Moçambic, on actualment desenvolupa la major part de la seva recerca, tot i que en els darrers anys ha iniciat projectes en altres països, com ara el Marroc, Papua Nova Guinea, Brasil o Bhutan.

 

Activitat inclosa dins el projecte BiblioSteam coordinat pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona amb la col·laboració de l'ACDIC, Associació Catalana per a la Divulgació Científica. 

Tornar a l'Agenda
Pàgina principal biblioteca
CONTACTE

C/ Agustí Font, 28

17100 La Bisbal d'Empordà

Tel. 972642179

biblioteca@labisbal.cat

HORARIS

Matins: de dilluns a divendres, de 9 a 13.45 h
Tardes: de dimarts i dijous, de 16.30 a 19.30 h

SEGUEIX-NOS!