Agenda

Dido & Aeneas

Conferència, xerrada

Xerrada sobre l'òpera Dido & Aeneas de Henry Purcell amb coreografia de Blanca Li en una nova coproducció del Liceu dirigida per William Christie amb Les Arts Florissants.

Dido & Aeneas de Henry Purcell és una òpera de cambra deliciosa basada en l’obra Dido, reina de Cartago de Christopher Marlowe. L’Orpheus Britannicus, nom amb què es coneixia Purcell, va elevar l’òpera anglesa al cim de l’elegància i eloqüència escrivint un dels exemples més notables del gènere. 

Amb una impactant producció d’òpera i dansa, Blanca Li reinterpreta, des del seu característic llenguatge coreogràfic, la trista i gran història sobre la incapacitat de controlar una passió salvatge i el poder dels sentiments que acaba en traïció i un funest comiat.

William Christie, pare del moviment historicista i autèntic especialista de la música del Barroc europeu, conduirà al Liceu la seva formació Les Arts Florissants per oferir un espectacle sensible, creatiu i transgressor. 


El dissabte 17 de juny es farà una sortida al Liceu per a veure l'òpera. Preu: 80 € de l'entrada + import de l'autobús. Inscripcions i informació al 972 64 21 79 i biblioteca@labisbal.cat.

Activitat inclosa en el projecte LiceuBIBI que té per objectiu apropar els usuaris de les biblioteques públiques de Catalunya al món de l'òpera. 

Tornar a l'Agenda
Pàgina principal biblioteca
CONTACTE

C/ Agustí Font, 28

17100 La Bisbal d'Empordà

Tel. 972642179

biblioteca@labisbal.cat

HORARIS

Matins: de dilluns a divendres, de 9 a 13.45 h
Tardes: de dimarts i dijous, de 16.30 a 19.30 h

SEGUEIX-NOS!