Llibres i companyia

Som d'aquell 20 % de la població que llegeix més de 10 llibres l'any.

La gana estimula la creativitat? És possible.

L'any 2009, la Generalitat editava "El bloc del club", una agenda de lectures original i elegant destinada als clubs de lectura. Es van distribuir generosament, es van utilitzar àmpliament... es van esgotar ràpidament.

Aquest Nadal, a la biblioteca de Maçanet de la Selva es plantegen fer un regal als membres del seu grup, però els magatzems estan buits i l a guardiola escurada. Llavors, inspirats en una idea de la Biblioteca Carles Rahola de Girona, la Montse Barceló s'arma de paper, cola, tisores i molta paciència. I ...


Llegir més

"La sala d´estar és un camp de futbol". Ressenya.

Josep M. FONALLERAS. La sala d´estar és un camp de futbol.

Ara llibres, 2015  136 p. (Col·lecció D´On vinc)

És el primer llibre escollit pel club de lectura de "Girona i la literarura" de la Biblioteca Pública Carles Rahola per la temporada 2015/16

Es comenta el dimecres 7 d´octubre a les 18 h.

Cliqueu aquí per trobar l´entrevista que l´autor va concedir a 7 de saber de Llibres i Companyia

De llibres, com de camises, n’hi ...


Llegir més

Mariona Masferrer respon a Set de Saber

Mariona Masferrer i Ordis és psicòloga i escriptora d'orígens escalencs.  Autora d'El fil d'Arianna, El cosí de Cuba, Màxima, A punt de neu i Origen Tambakunda, entre d'altres.

1.- Faig aquesta feina perquè m’apassiona. Un bon dia -tenia més de quaranta anys- vaig haver de prendre una decisió difícil, tancar el meu despatx professional i seguir el marit a una altra ciutat però allò que em resultava dolorós, finalment, m’ho vaig prendre com una oportunitat de disposar del meu temps per fer el que em venia ...


Llegir més

Ressenya del llibre Després vénen els anys, de Maria Folch (Drassana, 2014)

Fa un temps, abans del Facebook, qui volia compartir continguts a la xarxa sense saber programar disposava d´una eina personalíssima, fàcil, propera i molt útil que eren els blogs, com aquest mateix que estic fent servir ara.
Per a mi, van significar la democratització de l´escriptura, la participació massiva oberta a tothom i la porta a tot un món i a persones molt profundes.
A El meu país d´Itàlia, hi ...


Llegir més

Joan Boher respon a "7 de saber"

Joan Boher, conegut narrador d'històries per a petits i grans, s'estrena com a escriptor amb Obre'm la nevera i et diré qui ets (Stonberg editorial).

Avui, 22 d'abril, el trobareu a la biblioteca pública de Castellfollit de la Roca a dos quarts de sis explicant als infants La llegenda de Sant Jordi i a dos quarts de nou animant la revetlla amb Contus Interruptus per a adults.

 

1. - Faig aquesta feina perquè la vida m´ha fet així.

...


Llegir més

Nosaltres som d'aquell 20 % de la població que llegeix més de 10 llibres l'any.

Llibres i Companyia

Nosaltres som dels que apaguen la tele per obrir un llibre.

Llibres i Companyia

Nosaltres som dels que ens adormim amb un llibre a la tauleta.

Llibres i Companyia

Nosaltres som dels que es connecten a les xarxes per pescar llibres, i per opinar.

Llibres i Companyia

Nosaltres som dels que entrem a les llibreries quan no és Sant Jordi ni Nadal.

Llibres i Companyia

Nosaltres som dels que llegim mentre posem els canelons al forn i els nens a la banyera, o mentre posem els canelons a la banyera i els nens al forn.

Llibres i Companyia